Natura Siberica Kondicionér pro suché vlasy - Objem a hydratace 400 ml

Natura Siberica Kondicionér pro suché vlasy - Objem a hydratace 400 ml

Natura Siberica Kondicionér pro suché vlasy - Objem a hydratace 400 ml

(5 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kondicionér pro suché vlasy dodává hydrataci a objem. Výživné složení o citlivou pokožku vlasů i vlasy intenzivně pečuje, dodává potřebné látky a živiny, aby byly pevné a zdravé.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér pro suché vlasy Natura Siberica dodává vlasům díky výtažkům ze sibiřské borovice a šípku dahurica hydrataci a objem. Výživné složení o citlivou pokožku hlavy intenzivně pečuje a dodává potřebné živiny a vitaminy pro zdravé odolnější vlasy i vlasovou pokožku.

Kondicionér pro objem a hydrataci obsahuje vysoký podíl extraktů z borovice zakrslé rostoucí ve volné sibiřské přírodě. Ten je bohatý na aminokyseliny a vlasy intenzivně obnovuje a posiluje, zatímco vitamin C obsažený v šípku Dahurica se stará jak o hydrataci, tak i o krásný a zdravý lesk vlasů. Kombinace těchto dvou účinných složek proto zajišťuje komplexní péči o suché lámavé vlasy bez života.

Složení kondicionéru je navíc obohaceno o množství bylinných výtažků z měsíčku, heřmánku, rozmarýnu i chmele. Kombinace těchto bylinek společně se lněným a šípkovým olejem pečuje, vyživuje a podporuje regeneraci suchých vlasů. Dodává vlasům zdravý lesk, pružnost a objem.

Péče bez zatížení

Kondicionér Natura Siberica pro suché vlasy dodá vlasům bohatou výživu, zároveň je ale nezatíží ani nezpůsobí jejich plihnutí. Má lehkou krémovou konzistenci, která rovnoměrně obalí každý vlas ochrannou vrstvou a poskytne vlasům hydrataci a výživu. Balzám podporuje zdravý růst vlasů, chrání je proti poškození a lámání, ale zároveň zachovává jejich objem a vzdušnost. 

Výživa a lesk

Výtažek z Aloe vera má silné hydratační schopnosti a pomáhá vlasy chránit před ztrátou vlhkosti. Ačkoliv intenzivně hydratuje, tak zároveň vlasy nezatěžuje a neumastí. Výtažek z měsíčku a heřmánku má zklidňující účinky a zároveň podporuje regeneraci vlasů. Lněný a šípkový olej pak vlasy revitalizují, vyhlazují je a navracejí jim pružnost. Vlasy tak nebudou vysušené a budou se snadněji upravovat.

Intenzivní regenerace i objem

Významnou složkou je pak extrakt z borovice zakrslé, jež roste volně v sibiřské přírodě. Výtažek z borovice obsahuje vysoké množství aminokyselin, jež jsou základní složkou vlasových proteinů, a díky tomu vlasy posiluje a obnovuje jejich zdravou strukturu. Extrakt ze šípku Dahurica pak zásobuje vlasy vitaminem C, který vlasy chrání a zároveň podporuje jejich zdravý lesk. Vlasy tak budou bohatě vyživené, ale zároveň si ponechají svůj oslnivý objem. 

Použití: Malé množství kondicionéru rovnoměrně naneseme na umyté vlhké vlasy a jemně vmasírujeme. Necháme působit 3-5 minut a poté vydatně opláchneme vlažnou vodou.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typy vlasů: poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Je super / Jitka 9. 3. 2014 11:45

Strašne pěkně voní, celková spokojenost

Doporučuji / Petra 26. 3. 2014 14:57

Krásně voní, vlasy jsou lesklé a hladké.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?