Annemarie Börlind Kondicionér pro všechny typy vlasů

Annemarie Börlind Kondicionér pro všechny typy vlasů 100 ml, sprej

Annemarie Börlind Kondicionér pro všechny typy vlasů

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Zboží je trvale vyřazeno.

Kondicionér díky komplexu rostlinných olejů, přírodních výtažků a dalších účinných látek dodává hydrataci suchým či poškozeným vlasům a zanechává je pružné, hebké a lesklé.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér pro všechny typy vlasů Annemarie Borlind má praktický sprejový aplikátor, a velice snadno se tak používá. Obsahuje komplex přírodních olejů, rostlinných výtažků a mnoha účinných látek, které vlasům dodávají hydrataci a zanechávají je krásně hebké a lesklé.

Kondicionér díky obsahu termální vody dodává vlasům potřebnou hydrataci, kterou v nich váže například šťáva z Aloe vera. Oryzanol je jednou ze složek rýžového oleje a spolu s mandlovým olejem, výtažkem z lípy či aminokyselinami pečuje o poškozené a namáhané vlasy. Vyhlazuje jejich povrch, dodává jim pružnost a zanechává je příjemně hebké, lesklé a méně lámavé. Kondicionér díky tokoferolu chrání vlasy před škodlivými vnějšími vlivy a zároveň usnadní jejich rozčesávání a pomáhá předcházet jejich poškození.

Použití: Aplikujte na umyté vlasy, nesmývejte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?