Urtekram Kondicionér sprej aloe vera 250 ml

Urtekram Kondicionér sprej aloe vera 250 ml

Urtekram Kondicionér sprej aloe vera 250 ml

(5 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
218
204
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Kondicionér ve spreji s obsahem Aloe vera dodává vlasům lesk a vitalitu. Složení s mátou a pomerančovým olejem brání krepatění vlasů a eliminuje nadměrné vymývání barvy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér ve spreji Urtekram s obsahem výtažků z Aloe vera usnadňuje rozčesávání vlasů a zároveň jim dodává zdravý lesk a pružnost. Extrakty z Aloe společně s mátou, meduňkou a olejem z pomerančové kůry zanechávají vlasy příjemně hebké na dotek. Kondicionér lze použít také jako intenzivní bezoplachovou péči.

Kondicionér ve spreji dodává všem typům vlasů lesk, pružnost a podpoří jejich pěstěný vzhled. Výtažky z Aloe vera totiž vlas po celé jeho délce intenzivně vyživují, posilují a navíc podporují jeho lesk a vitalitu. Aloe společně s kukuřičným škrobem a výtažky z červené řepy zacelují strukturu vlasu a chrání jej před dehydratací a poškozením během úpravy horkým vzduchem.

Bezoplachový kondicionér zanechává vlasy jemné a snadno rozčesatelné, dodává jim lesk a brání krepatění vlasů. Rostlinné výtažky zároveň eliminují nadměrné vymývání barvy.

Lehká péče

Kondicionér Urtekram s Aloe vera a dalšími přírodními výtažky pečuje o vaše vlasy, aniž by je zatížil. Lehký sprej rovnoměrně pokryje každý vlas a díky jemnému složení nezpůsobuje plihnutí či ztrátu objemu vašich vlasů. Kondicionér ve spreji je velice praktický a vytváří jemnou pečující mlhu, která pomůže snadnějšímu rozčesávání vlasů a dodá vlasům zářivý lesk a pružnost. Sprej můžete používat jako bezoplachovou péči na suché či vlhké vlasy nebo jako klasický kondicionér, který vymyjete vodou. 

Přírodní složení

Základní složkou v tomto jemném kondicionéru je výtažek z Aloe vera, jež se vyznačuje významnými hydratačními schopnostmi. Aloe vera výborně váže vodu, proto podporuje hydrataci vlasového vlákna a udržuje vlasy pružné a hebké. Aloe vera zároveň zklidňuje podráždění vlasové pokožky, mírně chladí a výborně jej snáší i citlivé vlasy. 

Hebké a zářivě lesklé vlasy

V kondicionéru samozřejmě nenajdete žádné zbytečné silikony, parabeny či syntetickou parfemaci. Přírodní výtažky vlasy nezatěžují, nedráždí pokožku hlavy a jsou maximálně účinné. Výtažek z máry peprné podporuje prokrvení vlasové pokožky, čímž urychluje růst vlasů, zatímco extrakt z červené řepy posiluje strukturu vlasů a chrání je před tepelným poškozením. Kukuřičný škrob vyhlazuje vlasové vlákno a navrací mu zářivý lesk. 

Použití: Kondicionér rovnoměrně nastříkejte do délek vlhkých umytých vlasů a nechte pár minut působit. Poté můžete vymýt čistou vodou, či nechat úplně vstřebat jako bezoplachovou péči. Lze aplikovat i do suchých vlasů.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, jemné vlasy, mastné vlasy, normální vlasy, suché vlasy, vlasy s lupy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Zázračná Aloe vera

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Výborný / Eva 24. 5. 2018 14:31

Také se přidávám k pozitivním recenzím. Mám dosti barvením zničené až chemlonové vlasy a tento kondicionér ve spojení se šamponem Eliah Sahil je schopný mi je zkrotit a udělat z nich krásně hebké a lesklé vlasy a to pouze nastříkáním ani ne velkého množství do vlhkých vlasů hned po umytí. Již nevymývám. Za mě palec nahoru.

Spokojenost / Helena 9. 12. 2020 09:56

Na moje krátké vlasy funguje skvěle a hlavně po ránu šetří čas.

Skvelé! / Katarína 17. 7. 2016 13:06

Rozhodne odporúčam každému! Najlepší kondicionér, dá sa použiť klasicky v sprche, ale aj bez následného oplachovania. Vlasy sú po ňom krásne vyživené, jemné na dotyk a krásne lesklé. Odporúčam aj šampón z tejto rady.

Vynikající / Martina 10. 4. 2018 20:50

Jednoduchý na používání i pro lenochy, protože se nemusí oplachovat. :-) Vlasy jsou po něm velice příjemné, nelétají a neelektrizují. I na dlouhé vlasy stačí malé množství.

/ Michaela 1. 1. 2023 16:22

Bohužel s kondicionérem nejsem spokojená, vůně nebyla vůbec vábná pomeranče tedy ani náznakem :/ a na suché vlasy není moc účinný. Za mně raději růžová voda

Spokojenost / Monika 26. 4. 2019 20:10

Hebkost a lesk mým vlasům nijak zvlášť nedodá, každopádně jdou po něm vlasy dobře rozčesat a navíc se nemusí kondicionér oplachovat. Doporučuji.

/ Anna 1. 4. 2021 20:09

Bohužel jsem s tímto kondicionérem nespokojená. Vadí mi jeho pomerančová vůně, která mě hrozně dráždí, tak že mě to donutí kýchat. Ani mi nepřijde, že by mi vlasy vyživil. Ale má i své plus - dobře se po něm rozčesávají vlasy.

Bomba / Sandra 21. 3. 2016 16:36

Nejlepší kondicionér, co jsem kdy zakoupila. Je skvělý, že má rozprašovač a nemusím ho smývat, je dost praktický a vlasy mám po něm hebké a přijde mi, že i když vlasy fénuji, tak nejsou tak suché, jak byly dříve.

/ Veronika 15. 10. 2021 15:45

Vyhodila jsem ho do koše, nefunguval, elektrizoval mi vlasy.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?