Urtekram Kondicionér sprej kokosový 250 ml

Urtekram Kondicionér sprej kokosový 250 ml

Urtekram Kondicionér sprej kokosový 250 ml

(1 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN
Certifikát VEGAN
218
199
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Kokosový bezoplachový kondicionér ve spreji usnadňuje rozčesávání vlasů a zároveň je účinně hydratuje, vyživuje a chrání před poškozením při jejich úpravě.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Kondicionér sprej kokosový Urtekram s obsahem kokosového nektaru v biokvalitě přirozeně vyrovnává hydrataci vlasů a chrání je před škodlivými vnějšími vlivy. Zabraňuje jejich vysoušení, napomáhá lepšímu rozčesávání a udržuje vlasy na dotek příjemně hebké. Je vhodný pro všechny typy vlasů.

Kondicionér díky lehkému nelepivému složení s glycerinem, výtažky z Aloe vera a kokosového cukru zajistí kvalitní výživu a hydrataci vlasů bez jejich zatížení. Společně s glycerinem pak pečuje i o pokožku hlavy a chrání ji před vysoušením. Sprej díky spojení kokosového nektaru a oleje z pomerančové kůry propůjčí vlasům jemnou přívětivou vůni.

Péče bez zatížení

Bezoplachový kondicionér Urtekram s Aloe vera a výtažky z kokosu pečuje o vaše vlasy, aniž by je zatížil. Kondicionér ve spreji je velice praktický a vytváří jemnou pečující mlhu, která pomůže snadnějšímu rozčesávání vlasů a dodá vlasům zářivý lesk a pružnost. Zároveň vlasy nezatěžuje a nezpůsobuje jejich plihnutí. Sprej můžete používat jako bezoplachovou péči na suché či vlhké vlasy nebo jako klasický kondicionér, který vymyjete vodou. 

Lesk a síla z přírody

Základní složkou v tomto jemném kondicionéru je výtažek z Aloe vera, jež se vyznačuje významnými hydratačními schopnostmi. Aloe vera výborně váže vodu, proto podporuje hydrataci vlasového vlákna a udržuje vlasy pružné a hebké. Aloe vera zároveň zklidňuje podráždění vlasové pokožky, mírně chladí a výborně jej snáší i citlivé vlasy. 

Zdravé a poddajné vlasy

V kondicionéru samozřejmě nenajdete žádné zbytečné silikony, parabeny či syntetickou parfemaci. Přírodní výtažky vlasy nezatěžují, nedráždí pokožku hlavy a jsou maximálně účinné. Výtažek z kokosového cukru podporuje výživu a pružnost vlasů a zanechává je krásně hebké. Éterický olej z citrusů podporuje přirozený lesk vlasů a navíc je spolu s kokosovým nektarem krásně provoní. 

Použití: Kondicionér před použitím protřepejte. Nastříkejte ho do vlhkých či suchých vlasů. Neoplachujte.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Coconut

Typy vlasů: normální vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Zklamání :( / Barbora 28. 3. 2018 14:30

Tento produkt je pro mě velkým zklamáním :( Rozčesávat vůbec nepomáhá, vlasy nejsou hebké, ale naopak hrubé a jelikož vůbec nevoní, tak vlasy "krásně neprovoní".

Nič moc / Ema 3. 6. 2022 09:34

Tento produkt ma dosť sklamal. Hľadala som niečo na svoje suché vlasy a slečna v predajni mi ho odporučila. Vlasy mi však zaťažuje, zlepuje a zle sa mi po ňom rozčesávajú a tvarujú. Je mi to ľúto pretože som ho použila 4krát a je ešte skoro plný, no neviem mu nájsť iné využitie.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Coconut

Nenašli jste to pravé? Co tohle?