lovespot Konjak houbička dětská 1 ks

lovespot Konjak houbička dětská 1 ks

Značka: lovespot
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Konjaková houba je perfektní volbou pro pokožku miminek a dětí již od narození. Extra jemná a hladká, 100% přírodní bez dalších přísad.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Konjak houbička od značky lovespot představuje nejjemnější a nejšetrnější volbu čištění pokožky miminek. Konjaková houbička je vyrobena z rostlinného vlákna konjak, bez chemie a dalších přísad. 

Jak zjistit, že je čas na výměnu houbičky?

Houbička se po čase začne trhat, tím vás upozorní, že je čas na její výměnu. Houbičku můžete kompostovat. Pokud houbičku věšíte na háček po každém použití, prodloužíte tak její životnost. Při každodenním používání vydrží 2-3 měsíce.

Houbička se po uschnutí může scvrknout, zmenšit, avšak namočením znovu získá svůj obvyklý tvar. Je to zcela přirozený jev.

Použití: Houbičku ponořte do vody, nebo podržte pod tekoucí vodou dokud nebude úplně měkká. Jemně očistěte pokožku. Poté houbičku jemně zmáčkněte, zbavte ji přebytečné vody a pověste na háček a nechte schnout. Věšením houbičky prodloužíte tak její životnost.

Česká značka LOVESPOT byla založena dvěma kamarádkami, které se rády starají o svou pleť a jejich filozofií je, že nepotřebujte spousty produktů a kosmetiky za tisíce, stačí vám vhodně zvolený produkt a pravidelná péče. V jejich sortimentu tak najdete guashu, rollery, konjakové houbičky a jiné. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: všechny typy pleti

Výrobce: SPIRIT BEADS s.r.o., Kunětická 2534/2 , 120 00, Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?