Biopurus Konopný olej bio 500 ml

Biopurus Konopný olej bio 500 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Konopný olej se vyrábí lisováním ze semen rostlin rodu konopí. Nerafinovaný konopný olej má zelenou barvu, oříškovou chuť i vůni. Díky vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin a zvláště Omega 3 je konopný olej důstojnou náhradou rybího oleje, kterému je konopný olej velmi dobrou veganskou alternativou. Konopný olej BIO Biopurus využijete při vaření, při dochucování salátů nebo těstovin, ale

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Konopný olej se vyrábí lisováním ze semen rostlin rodu konopí. Nerafinovaný konopný olej má zelenou barvu, oříškovou chuť i vůni. Díky vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin a zvláště Omega 3 je konopný olej důstojnou náhradou rybího oleje, kterému je konopný olej velmi dobrou veganskou alternativou.

Konopný olej BIO Biopurus využijete při vaření, při dochucování salátů nebo těstovin, ale dokonce i při péči o pleť, tělo a vlasy. Konopný olej velmi dobře hydratuje, detoxikuje a je kompatibilní s naší pokožkou. Je vhodný pro péči o problematickou nebo ekzematickou pleť, ulevuje a léčí.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?