Saloos Konopný olej, bio 50 ml

Saloos Konopný olej, bio 50 ml

(2 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
136
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Konopný olej je velmi účinný pro suchou a citlivou pokožku postiženou ekzémy a lupenkou. Posiluje odolnost pokožky, má silné regenerační, zvláčňující a protizánětlivé účinky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu12
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Konopný olej je velmi účinný na suchou a citlivou pokožku postiženou ekzémy a lupenkou. Vyvážený obsah omega nenasycených mastných kyselin výrazně posiluje odolnost pokožky, má silné regenerační, zvláčňující a protizánětlivé účinky, brzdí rozvoj alergických reakcí.

Konopný olej Saloos využijete při každodenní péči o pleť i pokožku celého těla. Zabraňuje vzniku vrásek a stárnutí pokožky. Napomáhá hojení ran, popálenin a bercových vředů. Lze ho využít i pro vlasové zábaly. Vysoký obsah omega-3 a omega-6 nenasycených mastných kyselin je velmi prospěšný pro zdraví pokožky.

Zázrak pro problematickou pokožku

Konopný olej Saloos je přímo stvořen pro pokožku s potížemi. Funguje perfektně na pleť suchou, ale i aknózní, postiženou dermatitidou či lupénkou. Díky svému složení z omega nenasycených mastných kyselin poskytuje pokožce šetrnou péči, nezatěžuje a nezpůsobuje podráždění či zarudnutí. Je proto vhodný i na pleť citlivou a reaktivní.

Na celé tělo

Konopný olej je univerzální pomocník, můžete ho používat na celé tělo od hlavy k patě, a dokonce i na vlasy. Je skvělý pro péči o pokožku obličeje, je nekomedogenní, brání ucpávání pórů a vzniku pupínků. Zároveň ale pleť nevysušuje, a naopak pomáhá harmonizovat produkci kožního mazu. Dlouhodobě pokožku ozdravuje a zanechává ji vyhlazenou a vláčnou.

Pro atopiky

Konopný olej pečuje o pokožku celého těla, je vhodný i na velmi vysušené partie, jako jsou lokty či kolena. Působí blahodárně na pokožku s atopickou dermatitidou, zmírňuje nepříjemné vysušení pleti, tlumí nepříjemné svědění a zarudnutí. Brání popraskání pokožky a navrací jí její přirozenou pružnost. Zároveň má silné regenerační účinky. 

Zdravá a krásná pokožka

Konopný olej stimuluje prokrvení pleti a její regeneraci, brání stárnutí pokožky a podporuje hojení ran či prasklin. Zároveň má přirozeně protizánětlivé vlastnosti, díky tomu je antiseptický a působí proti množení bakterií. Dlouhodobě posiluje pokožku a chrání ji proti vnějším vlivům. Lze jej použít také jako revitalizační zábal na vlasy, který vlasům dodá zářivý lesk a hedvábnou jemnost. 

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na čistou navlhčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Skladování: Skladujte v chladu a suchu.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Užití: vnější

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu12

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro děti

Atopický ekzém

Dr. Bronner’s: Konec prohibici konopí!

Jak se zbavit ženských mykóz přírodní cestou

Konopí v kosmetice i na talíři

Konopný olej - zelené zlato

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Přírodní bělení zubů, které funguje okamžitě

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

S konopím proti suché pleti i proti akné!

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Smíšená pleť / Martina 9. 9. 2013 11:27

Olej používám pravidelně večer na smíšenou pleť na obličeji. Perfektně působí proti akné a pupínkům.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?