Lavera Konturovací tužka na rty 02 růžová, Trend Sensitiv 1,14 g

Lavera Konturovací tužka na rty 02 růžová, Trend Sensitiv 1,14 g

Lavera Konturovací tužka na rty 02 růžová, Trend Sensitiv 1,14 g

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Konturovací tužka na rty v osvěžujícím růžovém odstínu s fuchsiovými tóny přesně orámuje vaše rty, dodá jim precizní konturu a díky přírodním pečujícím složkám je zároveň vyživuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Konturovací tužka na rty 02 růžová je skvělou volbou pro doplnění růžových, fuchsiových či karmínových odstínů rtěnek. Tento výrazný narůžovělý odstín se studeným podtónem dodá vašim rtům precizní ohraničení a rtěnka se tak neslévá do vrásek a nerozpíjí se během dne. Příjemná krémová konzistence zaručuje celodenní komfort při nošení a zářivý barevný výsledek.

Tužky na rty Lavera se vyznačují kvalitním přírodním složením za příznivou cenu, která tyto produkty přibližuje širokému okruhu zákazníků, které láká vyzkoušet si dekorativní kosmetiku bez potenciálně škodlivých syntetických ingrediencí, parabenů či silikonů. Tužky na rty obsahují přírodní vosky, které zaručují velmi snadné použití a komfortní nanášení. Tužky lehce kloužou po rtech a nedráždí jemnou a citlivou pokožku.

Díky vysokému obsahu přírodních pečujících složek, jako je například makadamiový a mangový olej či bambucké máslo, navíc tužky hloubkově hydratují a vyživují rty. Ty tak získávají zdravý a vyhlazený vzhled, zároveň je jsou tužky na rty příjemné pro celodenní nošení, nevysušují rty a nezatíží je. Tužka na rty Lavera je jednoduše tou pravou volbou pro bezchybné precizní nalíčení rtů.

Pro krásné rty

Konturovací tužka je nejlepším přítelem rtěnky, ale funguje skvěle i samostatně. Konturovací tužka Lavera je produktem dekorativní kosmetiky, který neslevuje z kvality, avšak zároveň využívá přírodních ingrediencí, rostlinných másel a olejů, které jsou nejen skvělými nositeli pigmentu, ale zároveň mají i pečující benefity pro jemnou pokožku rtů i jejich okolí.

Osvěžující odstín

Konturovací tužka na rty Lavera je nabízena ve čtyřech velice univerzálních odstínech. Výraznější růžový odstín s jemnými tóny fuchsiové vypadá opravdu svěže a hodí se jak pro běžný den, tak pro večerní líčení či zvláštní příležitosti. Díky studenému podtónu má navíc schopnost opticky vybělit barvu vašich zubů.

Perfektní líčení

Právě konturovací tužka je základem precizního líčení rtů. Velice přesně orámuje kontury rtů a dokáže i vyrovnat případné nedostatky. Kromě toho vytváří skvělý základ pro rtěnku, kdy brání proti jejímu rozpíjení během dne a vymezuje tvar rtů pro snazší aplikaci. Konturovací tužkou můžete také vyplnit celou plochu rtů pro přirozený matný efekt.

Přírodní ingredience

Konturovací tužka Lavera je malým pomocníkem, který se vejde do každé kabelky a kosmetické taštičky. Tužka se velice snadno používá díky mimořádně příjemné a měkké konzistenci, kterou zaručuje složení s obsahem pečujícího mangového a makadamového oleje, jež rty zároveň vyživují a udržují je komfortně hydratované po celý den. 

Použití: Konturovací tužkou jemně orámujte rty. Pokud se špatně ořezává, vložte ji na několik minut do ledničky. Pokud vám připadá tužka příliš tvrdá, zahřejte ji před použitím na chvíli mezi prsty.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: růžová

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: dřevěný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Namalujte se s přírodou

Nejlepší přítel rtěnky i vašich rtů

Podzimní líčení

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: dřevěný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?