Inika Organic Korektor krémový, Light 10 ml

Inika Organic Korektor krémový, Light 10 ml

Zboží je trvale vyřazeno.

Bio krémový korektor spolehlivě zakryje nedokonalosti, sjednotí barevný tón a přirozeně rozjasňuje pleť. Lehká textura obsahuje organické bambucké máslo, aloe vera a extrakt ze zeleného čaje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Korektor krémový, Light Inika Organic má extra lehounkou texturu, která spolehlivě zakryje nedokonalosti, sjednotí barevný tón a přirozeně rozjasní pleť. Efektivně zakrývá tmavé kruhy pod očima i pigmentové skvrny. Obsahuje organické bambucké máslo, aloe vera a extrakt ze zeleného čaje. Užívejte si celodenní výdrž a přirozeně vypadající pleť bez chybičky.

Klíčovou ingrediencí korektoru je bio aloe vera šťáva, která poskytuje hloubkovou hydrataci, zklidnění a regeneraci. Společně s avokádovým, jojobovým a kokosovým olejem, bambuckým a kakaovým máslem poskytne pleti ochranu a dostatečnou výživu. O plné krytí se postarají kvalitní minerální pigmenty.

Inika Organic přinesla revoluční změnu v oblasti přírodního organického make-upu. Má totiž výbornou výdrž s excelentní pigmentací a plně kryje. Certifikovaná organická, veganská a Cruelty Free kosmetika Inika Organic neobsahuje žádné syntetické škodlivé složky.

Použití: Korektor naneste na požadované oblasti.

Inika Organic přinesla revoluční změnu v oblasti přírodního organického make-upu. Má výbornou výdrž s excelentní pigmentací a plně kryje. Certifikovaná organická, veganská a Cruelty Free kosmetika Inika Organic neobsahuje žádné syntetické škodlivé složky.

Odstín: světlá

Výrobce: Inika Organic, U Kanálky 1559/5 , 120 00, Praha 2, Česká republika

Z blogu1

INIKA Organic: Čistá. Přírodní. Bezchybná.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?