Annemarie Börlind Korektor světlý 1 ks

Annemarie Börlind Korektor světlý 1 ks

Annemarie Börlind Korektor světlý 1 ks

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Korektor v tyčince je výborným parťákem pro zakrytí menších nedostatků pleti. Díky obsahu řadu aktivních látek o pleť zároveň pečuje a napomáhá hojení akné.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Korektor Annemarie Borlind ve světlém odstínu obsahuje řadu pečlivě vybraných aktivních látek, které pomáhají řešit problémy nečisté pleti. Výborně kryje takové nedokonalosti pleti, jako jsou drobné pupínky apod. Zároveň o pleť pečuje díky obsahu přírodních olejů, kyselině salicylové a dalších účinných ingrediencí.

Světlý korektor se skvěle hodí pro světlejší pleť s růžovým podtónem. Výborně kryje drobné pupínky, začervenání, kruhy pod očima a podobné. Korektor se díky obsahu přírodních vosků snadno nanáší a roztírá. Bisabolol má vynikající protizánětlivé účinky, zklidňuje a regeneruje pleť. Také kyselina salicylová působí proti zánětům a zároveň pomáhá hojit akné, čistí póry a snižuje nadměrnou činnost mazových žláz.

Ricinový a jojobový olej chrání jemnou pokožku obličeje před vysušením a dodávají jí řadu prospěšných látek a také napomáhají jejímu hojení. Přírodní oleje jsou také bohaté na antioxidanty a v kombinaci s tokoferolem či lecitinem chrání jemnou pokožku před předčasným stárnutím.

Použití: Korektor naneste na vybraná místa pleti čistými prsty nebo speciálním štětečkem a jemně zapracujte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: Annemarie Börlind Purifying Care

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Annemarie Börlind – 2. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?