Weleda Kosatcový hydratační krém 7 ml

Weleda Kosatcový hydratační krém 7 ml

Weleda Kosatcový hydratační krém 7 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký hydratační kosatcový krém je vhodný jako denní i noční krém pro mastnou pokožku náchylnou k nedokonalostem. Hydratační krém pokožku vyživuje a zároveň stabilizuje funkci mazových žláz.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Exspirace 28.02.2017.

Lehký hydratační kosatcový krém Weleda je vhodný jako denní i noční krém pro mastnou pokožku náchylnou k nedokonalostem. Hydratační krém pokožku vyživuje a zároveň stabilizuje funkci mazových žláz. Pleť je tak matnější a získává zdravý, barevně sjednocený vzhled.

Lehký krém se do pokožky rychle vsakuje, pleť dlouhodobě hydratuje a udržuje v ní vlhkost. Díky tomu je v ní přirozenou cestou vyrovnán obsah tuku a vlhkosti, takže pokožka nemá důvod produkovat zvýšené množství mazu. Pokožka je tak viditelně matnější, ale zároveň jemná a vyživená.

Extrakt z kosatce a měsíčku společně s přírodní hlinkou mastící se pokožku zklidňují, sjednocují její barvu a dodává jí zdravý vzhled. Kosatcový hydratační krém pokožku bohatě vyživuje a zároveň se stará o to, aby se méně mastila. Tím pádem je eliminován výskyt pupínků, akné i rozšířených pleťových pórů.

Krém na den i noc

Koastcový hydratační krém Weleda je tím pravým pro smíšenou a normální pokožku, pro které jsou krémy s bohatým složením plným těžkých olejů příliš zatěžující. Tento krém neucpává póry a nepodporuje tvorbu pupínků, poskytne vaší pokožce bohatou hydrataci a zanechá ji po celý den i noc příjemně vláčnou a jemnou. Jeho lehká svěží vůně vás bude provázet po dlouhou dobu.

Lehká konzistence

Kosatcový krém Weleda vyniká především svou texturou, která je opravdu lehká, ale zároveň dostatečně vydatná na to, aby splnila specifické požadavky smíšené pokožky. Velice dobře se roztírá díky jemné krémové konzistenci a vstřebává se během několika málo okamžiků, zároveň však nenechává mastný povlak. Můžete jej použít také pod make-up, zároveň je ale vhodný i pro použití na noc.

Univerzální péče

Tento krém používejte každé ráno i večer na vyčištěnou pleť, kdy vám pomůže probudit se do nového dne či stimulovat regenerační procesy v průběhu noci. Díky bohatým hydratačním složkám ihned odstraní známky únavy z vaší pleti a revitalizuje ji. Jojobový olej je ze všech olejů nejpodobnější přirozenému kožnímu mazu, díky tomu pleť nezmastí a dodá jí jen potřebné pečující látky bez zatížení. Krém můžete vyzkoušet i v tomto menším vzorkovém balení, než se rozhodnete pro koupi plné velikosti. 

Hydratovaná a svěží pleť

Heřmánkový výtažek zklidňuje pokožku a podporuje její regeneraci, čímž urychluje výměnu buněk a dodává pokožce energii. Výtažek z kosatce pomáhá regulovat produkci kožního mazu, a tím i zabraňuje lesku pleti během dne, zároveň ale nezpůsobuje vysušení sušších partií obličeje. Extrakt z vilínu virginského pak působí antibakteriálně a proti pupínkům. 

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Iris

Typ pleti: normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Tipy na hydratační přípravky

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Iris

Nenašli jste to pravé? Co tohle?