Annemarie Börlind Kosmetická houbička 2 ks

Annemarie Börlind Kosmetická houbička 2 ks

(1 hodn.)
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Houbička z pevného materiálu je výborná jak pro masáž obličeje i celého těla, tak pro nanášení či odstraňování pleťových mlék, gelů, masek apod. Zároveň se snadno udržuje v čistotě.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Kosmetická houbička Annemarie Börlind je vyrobena z pevného materiálu a nabízí široké spektrum využití v péči o pleť obličeje i pokožku celého těla. Snadno se udržuje v čistotě, můžete ji bez obav vypláchnout v teplé vodě. Díky malým rozměrům ji snadno přibalíte do tašky při cestování.

Houbička je vhodná pro masáž obličeje i celého těla. V kombinaci s teplou vodou napomáhá jemně otevírat póry a uvolňovat je. Zároveň podpoří odstranění odumřelých kožních buněk, a zanechá pokožku krásně hebkou a jemnou. Je výborná také pro odstranění čisticího mléka, gelu či masky z pleti. Uplatní se naopak i při jejich nanášení. Dále ji lze využít pro osvěžení pleti termální, růžovou či bylinkovou vodou.

Použití: Houbičku použijte pro masáž obličeje či celého těla nebo nanášení či odstraňování kosmetických produktů.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Rozumná investice / Mo-nika 15. 7. 2019 09:04

Po namočení je houbička krásně měkká, ale zároveň pevná. Koupila jsem si ji původně na denní odličování, ale pro mou citlivou pleť se mi neosvědčila. A tak jednu používám na tělo, jako mycí houbu a druhou k aplikaci odstranění masky. Pak stačí houbičku opláchnout a nechat ji vyschnout, absolutně zachovává tvar a měkkost.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?