Anna Potůčková Kosmetická kuchařka, Anna Potůčková 121 stran

Anna Potůčková Kosmetická kuchařka, Anna Potůčková 121 stran

Balení:
304
Momentálně vyprodané na e-shopu

Vyrábět si vlastní kosmetiku není nic náročného, šetří to peníze, a navíc je to zábavné. Anna Potůčková nabízí mnoho receptů pro začátečníky i pokročilé, a navíc ze snadno dostupných surovin.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vyrobit si vlastní kosmetiku není o nic náročnější, než si uvařit dobrý oběd. Kniha od české autorky Kosmetická kuchařka je plná osvědčených receptů na domácí přírodní kosmetiku, která bude rozmazlovat vaši pleť. Výroba vlastních produktů je nejen zábava, ale také šetří peníze, a hlavně vám umožní vyrobit si kosmetiku přesně podle svých představ a na míru své pleti.

Kosmetická kuchařka je psána jasně a přehledně. Anna Potůčková využívá ve svým návodech na kosmetiku snadno dostupné suroviny. A vsadíme se, že spoustu z nich už máte doma. Jednotlivé produkty jsou vybrané tak, aby jejich výrobu zvládnul i začátečník, ale nechybí ani recepty pro náročné. S Annou Potůčkovou si tak budeme moci vyrobit pleťové tonikum, šlehané tělové máslo či masážní svíčku, ale i sprchový gel nebo meruňkový krém. V knize nechybí ani trocha teorie (pomůcky, dezinfekce apod.), kterou je třeba před samotnou výrobou znát.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: DIY Kosmetika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?