Naturfyt Koupel bylinková Jesenická, relaxační 500 ml

Naturfyt Koupel bylinková Jesenická, relaxační 500 ml

Značka: Naturfyt
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Uvolňující bylinková koupel se 100% obsahem přírodních extraktů. Levandule účinkuje aromaterapeuticky - uvolňuje a zklidňuje. Chmel působí proti nervozitě, úzkosti, napětí a poruchách spánku. Kopřiva obsahuje chlorofyl, který má regenerační a hojivé vlastnosti.certifikáty: CPKvhodné pro: uvolňující koupelkonzistence: tekutábarva: světle žlutábalení: plastový obal s odměrkoupoužití: Přidejte cca 10

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Uvolňující bylinková koupel se 100% obsahem přírodních extraktů. Levandule účinkuje aromaterapeuticky - uvolňuje a zklidňuje. Chmel působí proti nervozitě, úzkosti, napětí a poruchách spánku. Kopřiva obsahuje chlorofyl, který má regenerační a hojivé vlastnosti.

certifikáty: CPK
vhodné pro: uvolňující koupel
konzistence: tekutá
barva: světle žlutá
balení: plastový obal s odměrkou

použití: Přidejte cca 100 ml do vody při přípravě koupele.
složení: Lavandula Angustifolia Extract (Levandule lékařská), Humulus Lupulus Extract (Chmel otáčivý), Urtica Dioica Extract (Kopřiva dvoudomá), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Název firmy NATURFYT je složen ze dvou slovních základů: z latinského "natura" příroda a řeckého "fytos" rostlina. Tím ukazuje společnost svůj cíl - využívat přírodní rostlinné suroviny ve výrobě vlastních přípravků. Tato společnost produkuje kosmetiku o různých stupních přírodnosti (např. Naturfyt BIO, Naturfyt, Foo Tee, Pro Vit, Pro Vital...) a dále vyrábí další smluvní produkty. V našem obchodě naleznete především produkty z řady Naturfyt BIO. Ty garantují obsah 30% výtažků z bylin a více než 10% rostlinných surovin z ekologického zemědělství. Výrobky neobsahují parfémy, barviva, PEG chemikálie ani sulfáty.

kontakt na výrobce:
Naturfyt - Bio s.r.o.
Beskydská 1301/2
79001 Jeseník
Česká republika
www.naturfyt.cz

Naturfyt nabízí tělovou, pleťovou i vlasovou kosmetiku. V naši nabídce pak naleznete především řadu Naturfyt BIO s garantovaným 30% obsahem bylinných extraktů a 10% podílem surovin z ekologického zemědělství.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Naturfyt - Bio s.r.o., Beskydská 1301/2 , 79001, Jeseník, Česká republika

Z blogu1

5 druhů koupelí, které potřebujete zkusit

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?