Saloos Koupelový olej konopí 125 ml

Saloos Koupelový olej konopí 125 ml

Saloos Koupelový olej konopí 125 ml

Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Receptura s konopným olejem zklidňuje pokožku a pečuje o suchou a popraskanou kůži. Konopný olej působí blahodárně i na pokožku s dermatologickými problémy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Koupelový sprchový olej Konopný od Saloos obsahuje přírodní rostlinné oleje, které pečují o pokožku. Sezamový, slunečnicový, mandlový a konopný olej regenerují a podporují hydrataci pokožky. Speciální receptura s hojivým konopným olejem zklidňuje podrážděnou pokožku a mimořádně účinně pečuje o suchou a popraskanou kůži. Konopný olej působí blahodárně i na pokožku s dermatologickými problémy. Esenciální oleje z rozmarýny, šalvěje a tea tree zklidňují mysl a uvolňují.

Koupelové oleje celkově regenerují pokožku a mohou zklidnit již vzniklé kožní problémy. Pokožka zůstává po koupeli čistá, vláčná a sametová, takže není nutné používat tělové mléko, máslo, olej nebo jiný hydratační přípravek. Koupelové oleje obnovují přirozený lipidový filtr pokožky, a tak posilují její obranyschopnost.

Koupelový olej nahradí jiné koupelové přísady, pěny, sprchové gely a také pečující prostředky. Jemně voní a uvolňuje napjatou a vystresovanou mysl. Díky tomu můžete ve vaně relaxovat a dokonale se uvolnit. 

Relaxační zážitek

Koupelový olej Saloos s konopným olejem vám připraví na konci dne velmi potřebnou chvilku pro sebe a koupel s ním dodává pokožce intenzivní péči. Výhodou koupelového oleje je jednak to, že již během očisty pečuje o vaši pokožku, pomáhá v ní uzavřít hydrataci, a díky tomu je vhodný i na pleť náchylnou k vysušení. Po koupeli se již nemusíte mazat a vaše pokožka bude dokonale jemná.

Péče již během koupele

Olej pokožku důkladně umyje, odstraní veškeré nečistoty a zároveň pleť vyživuje. Neobsahuje tenzidy neboli pěnidla, které mohou vysušit a podráždit citlivou kůži. Koupelový olej Saloos je proto vhodný i pro pokožku, jež má sklony ke zvýšenému vysušování či popraskání a nesnese běžné pěny do koupele, mýdla či sprchové gely. 

Přírodní oleje

Základ tohoto koupelového oleje tvoří cenný konopný olej, jehož účinky jsou velmi působivé. Je vhodný pro všechny typy pokožky, včetně atopické či ekzematické. Intenzivně regeneruje pokožku, brání jejímu vysušení a zklidňuje jakékoliv podráždění. Je velice oblíbený pro problematickou pokožku, také při lupénce či atopické dermatitidě. Esenciální oleje z tea tree, rozmarýnu a šalvěje mají rovněž zklidňující účinky. 

Naberte síly s eukalyptem

Konopný olej doplňují další rostlinné oleje. Sezamový olej je přímo blahodárný zejména pro suchou pokožku, které dodává hloubkovou výživu a pomáhá bránit unikání vlhkosti z jejího povrchu. Sezamový olej navíc pokožku chrání proti podráždění a zanechává ji dlouhodobě hebkou a příjemně pružnou. Slunečnicový olej je pak bohatý na vitaminy a pokožku chrání. 

Použití: 1-2 lžíce koupelového oleje přidejte do vody o teplotě 34-36 °C. Olej nepění, ve vodě vytvoří jemnou mléčnou emulzi. Dá se použít i do vířivých van, které pomáhají pokožce ještě lépe vstřebat účinné látky.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

5 druhů koupelí, které potřebujete zkusit

Aromaterapie pro děti

Konopí v kosmetice i na talíři

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

S konopím proti suché pleti i proti akné!

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?