Saloos Koupelový olej rakytník a pomeranč 250 ml

Saloos Koupelový olej rakytník a pomeranč 250 ml

Saloos Koupelový olej rakytník a pomeranč 250 ml

Značka: Saloos
Zboží je trvale vyřazeno.

Rakytník intenzivně regeneruje suchou i popraskanou pokožku, zvyšuje její pružnost a dodává jí hebkost. Vůně pomeranče a grepu odbourává stres, únavu a pozitivně ovlivňuje psychiku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Koupelový olej Rakytník - Pomeranč od Saloos je harmonizující olej s hojivým rakytníkem, antidepresivním pomerančem a osvěžujícím grepem pro dokonalou očistu těla a unavené mysli. Rakytník intenzivně regeneruje suchou i popraskanou pokožku, zvyšuje její pružnost a dodává jí hebkost. Vůně pomeranče a grepu odbourává stres, únavu a pozitivně ovlivňuje psychiku.

Koupelové oleje celkově regenerují pokožku a mohou zklidnit již vzniklé kožní problémy. Pokožka zůstává po koupeli čistá, vláčná a sametová, takže není nutné používat tělové mléko, máslo, olej nebo jiný hydratační přípravek. Koupelové oleje obnovují přirozený lipidový filtr pokožky, a tak posilují její obranyschopnost.

Koupelový olej nahradí jiné koupelové přísady, pěny, sprchové gely a také pečující prostředky. Jemně voní a uvolňuje napjatou a vystresovanou mysl. Díky tomu můžete ve vaně relaxovat  a dokonale se uvolnit. 

Relaxační koupel

Koupelový olej Saloos vám připraví na konci dne velmi potřebnou chvilku pro sebe a koupel s ním vám pomůže dodat potřebnou energii. Výhodou koupelového oleje je jednak to, že již během očisty pečuje o vaši pokožku, pomáhá v ní uzavřít hydrataci, a díky tomu je vhodný i na pleť náchylnou k vysušení. Po koupeli se již nemusíte mazat a vaše pokožka bude dokonale jemná.

Péče již během koupele

Olej pokožku důkladně umyje, odstraní veškeré nečistoty a zároveň pleť vyživuje. Neobsahuje tenzidy neboli pěnidla, které mohou vysušit a podráždit citlivou kůži. Koupelový olej Saloos je proto vhodný i pro pokožku, jež má sklony ke zvýšenému vysušování a nesnese běžné pěny do koupele či sprchové gely. Stačí si jen vybrat vonnou variantu podle aktuálních potřeb či nálady.

Přírodní oleje

Základ tohoto koupelového oleje tvoří samozřejmě rostlinné oleje, a to olej slunečnicový a sezamový. Sezamový olej je přímo blahodárný zejména pro suchou pokožku, které dodává hloubkovou výživu a pomáhá bránit unikání vlhkosti z jejího povrchu. Sezamový olej navíc pokožku chrání proti podráždění a zanechává ji dlouhodobě hebkou a příjemně pružnou.

Uvolnění a dobrá nálada

Kombinace éterických olejů z rakytníku a pomeranče vás oslní svou svěží jemně citrusovou vůní se sladkými tóny, která vám ihned dodá dobrou náladu a pomáhá také při stresu či nervovém vypětí. Výtažek z rakytníku navíc působí příznivě na vysušenou pokožku, stimuluje její regeneraci a díky bohatému obsahu antioxidantů také obnovuje a revitalizuje.

Použití: 1-2 lžíce koupelového oleje přidejte do vody o teplotě 34-36 °C. Olej nepění, ve vodě vytvoří jemnou mléčnou emulzi. Dá se použít i do vířivých van, které pomáhají pokožce ještě lépe vstřebat účinné látky.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Vonné složky: pomeranč, rakytník

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

5 druhů koupelí, které potřebujete zkusit

5 tipů na využití rakytníku

Aromaterapie pro děti

Mocná síla severských rostlin

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nejsem spokojená / Alue 1. 2. 2017 12:14

Olej nádherně voní, po okraji vany zanechává lehce mastnotu. Po prvním vykoupání jsem se osypala, měla jsem kopřivku na rukách, loktech, kolenech, krku a na hrudníku. Nevím na co jsem tam citlivá, ale moc mě to zklamalo, protože přípravek není zrovna levný. Nemyslím si, že bych si toho dala do vody moc.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Vonné složky: pomeranč, rakytník

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?