Ayurlabs India Koupelový prášek ayurvédský, Mysteribath 100 g

Ayurlabs India Koupelový prášek ayurvédský, Mysteribath 100 g

Značka: Ayurlabs India
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tato směs vychází ze starodávného ájurvédského receptu. Pravidelné masáže minerálním práškem obsahujícím byliny, namleté kořeny rostlin, minerály oddalují stárnutí, osvěžují pokožku a svalstvo, podporují krevní oběh a vylučování odpadních látek. Mysteribath obsahuje pečlivě vybrané byliny a minerální jíl z řek a jezer v oblasti panenských lesů obsahují mnoho minerálů a jsou důmyslně smíchány na zá

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Tato směs vychází ze starodávného ájurvédského receptu. Pravidelné masáže minerálním práškem obsahujícím byliny, namleté kořeny rostlin, minerály oddalují stárnutí, osvěžují pokožku a svalstvo, podporují krevní oběh a vylučování odpadních látek. Mysteribath obsahuje pečlivě vybrané byliny a minerální jíl z řek a jezer v oblasti panenských lesů obsahují mnoho minerálů a jsou důmyslně smíchány na základě starodávného receptu.

Mysteribath čistí kožní póry, podporuje vylučování toxinů, odstraňuje únavu, podporuje krevní oběh a regeneruje organismus. Je vhodný pro citlivější a jemnější pokožku nebo u přecitlivělosti na mýdla. Pravidelné koupele a masáž s minerálním práškem Mysteribath udržuje pokožku svěží a vláčnou, celkově zklidňuje a přináší pocit svěžesti a uvolnění.

Dále vhodné použití jako šampón, po holení, po sportu, jako obličejová maska, před make-upem, pro klidný spánek, u bolestí zad, u bolestí hlavy, nachlazení, na kožní afekce a na zhrubělé paty a chodidla. Přípravek lze použít v lázních, fitcentrech, přírodních a léčebných centrech pro důkladnou očistu.

Pro denní koupel:
1. Dvě lžičky (přibližně 10 g) Mysteribath rozmíchejte v malé misce s trochou vody nebo mléka na kašičku nebo pastu. 2. Naneste na mokré tělo od hlavy až k nohám. 3. Nanášejte 1-2 minuty, zejména na čelo, víčka, krk, hrudník, žaludek (ve směru hodinových ručiček), genitálie, páteř, klouby a jiné postižené místa. Pokud pasta již schne během nanášení, pokapejte vodou a pokračujte. 4. Omyjte se jen vodou, bez mýdla, opláchněte sprchou a utřete se osuškou.

Masáž
Postupujte jako u koupele, ale tělo masírujte 6-10 minut větším množstvím prášku. Koupele a masáže odstraňují únavu, navozují pocit svěžesti, vyživují kožní buňky a tkáně, pdoproují vznik svěží pokožky.

Ingredients: Curcuma Aromatica 5.4%, Hedychium Spicatum 0.5%, Achoras Calumas 2%, Embelia Ribes 0.5%, Embelic Myrobalans 1%, Myrobalan Bellerica 0.8%, Pistacia intagrirriwa 0.7%, Caesalpinia Bondecella 1%, Taxus Bacata 2%, Berperis Aristata 1%, Cyprus Rotundous 5.3%, Aloe barbadebse 0.2%

Mysteribath je 100% přírodní ájurvédská kosmetika bez konzervantů. Jen pro vnější použití.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť, normální pleť

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, normální pokožka

Typy vlasů: normální vlasy

Výrobce: AyurLabs, 32 Lally Tollendal Street , 605 001, Pondicherry, Indie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: