Grada Krása z přírody, Juliette Gogginová a Abi Rightonová 160 stran

Grada Krása z přírody, Juliette Gogginová a Abi Rightonová 160 stran

Značka: Grada
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kniha vás zasvětí do tajů domácí výroby přírodní kosmetiky. Najdete v ní hned 30 receptů na jednoduché i složitější produkty, praktické tipy i seznam kosmetických složek s jejich hodnocením.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Také už jste někdy přemýšleli nad tím, že byste si začali vyrábět kosmetiku doma? Nemusíte se hned pouštět do složitých postupů. Jděte na to krůček po krůčku. Uvidíte, že taková výroba krému nebo třeba balzámu na rty může být zábava. A k ruce si můžete vzít tuhle knihu, jejímiž autorkami jsou Juliette Gogginová a Abi Rightonová.

Krása z přírody vás na 160 stranách zasvětí do kouzelné říše domácí výroby kosmetiky. Produkty plné kvalitních přírodních látek si snadno vyrobíte i ze surovin, které máte doma v kuchyni. Ani si nemusíte pořizovat zásoby speciálního vybavení, vystačíte si s pár věcmi. V úvodu knihy se také dozvíte praktické tipy k výrobě - jak měřit pH, jak pracovat s tenzidy, konzervanty či emulgátory.

Kniha vám na svých stránkách krok za krokem přiblíží, jak si vyrobit jednodušší kosmetické produkty, jako je třeba pleťová maska, peeling či balzám na rty, tak i složitější v podobě pleťového krému, odličovače nebo šamponu na vlasy. Celkem v ní najdete 30 návodů doplněných názornými fotografiemi. V závěru nechybí ani seznam kosmetických surovin, jejich INCI název a hodnocení.

Nakladatelství Grada je největší nakladatelství působícím u nás, působí ovšem i na Slovensku. V jejích titulech najdete vše od počítačové literatury, po odbornou účetní a jazykovou literaturu. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Naše hodnocení:

Návody jsou doplněné o fotografie, které ulehčí postup výroby.
Většina postupů je poměrně snadných.
Z blogu1

Seznamte se s ekoterapií

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?