Nobilis Tilia Tea tree krém 50 ml

Nobilis Tilia Tea tree krém 50 ml

(3 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čistící krém Tea tree extra pečuje o potřeby mastné problematické pleti. Obsažené léčivé antiseptické výtažky v kombinaci s výživnými oleji o pleť vydatně pečují a chrání před vznikem nedokonalostí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Čistící krém Tea extra Nobilis Tilia pečuje o náročné potřeby mastné problematické pleti. Obsažené léčivé antiseptické výtažky v kombinaci s výživnými oleji o pleť vydatně pečují, posilují ji a zároveň chrání před vznikem a rozšířením nedokonalostí. Díky obsahu antiseptických výtažků je krém vhodný i pro pokožku trpící na lupénku, dermatitidu i jiná kožní onemocnění.

Základ krému je tvořen sójovým olejem, který je velice lehký, pokožku zbytečně neucpává a zároveň jí poskytuje potřebnou výživu. Olej je bohatý na množství nenasycených mastných kyselin a vitaminů, které pleť vyživují do hloubky, hydratují a dodávají potřebné živiny. Sójový olej v kombinaci s olejem z mandlí pleť aktivně regeneruje a vzhledem k obsahu antioxidantů ji zároveň chrání před známkami stárnutí.

O potřeby mastné problematické pleti pečuje tea tree olej, který má výborné antiseptické a antibakteriální účinky. Díky tomu léčí stávající pupínky a nedokonalosti a zároveň chrání pleť před jejich rozšířením. Tea tree olej také stabilizuje funkce mazových žláz, pleť tak získává zdravý sjednocený vzhled i barvu.

Pokožka bez nedokonalostí

Čisticí krém Tea tree extra od Nobilis Tilia byl stvořen pro specifické požadavky problematické pleti a pokožky náchylné ke zvýšené produkci kožního mazu. Krém s tea tree olejem poskytuje pokožce dostatečnou hydrataci a výživu, ale zároveň ji nezatěžuje a nezpůsobuje ucpávání pórů. Naopak působí preventivně a brání vzniku nedokonalostí.

Pečující tea tree

Čisticí krém Tea tree extra obsahuje přírodní vyživující oleje, které dodávají pokožce vláhu a chrání proti vysušení, zatímco olej z čajovníku australskéhopůsobí proti vzniku nedokonalostí. Sojový olej pomáhá pokožku zvláčňovat, vyživovat a chránit proti stárnutí, zatímco olej mandlový zklidňuje a aktivně podporuje regeneraci pokožky. 

Na den i na noc

Tento krém můžete používat jednou či dvakrát denně, a to na večer i na den. Je velice lehký, proto pleť nadměrně nezatěžuje a nezanechává ulepený či mastný pocit, pouze svěží hydratovanou pokožku. Velice rychle se vstřebává, proto je vhodný i pod make-up. D9ky přírodním ingrediencím zanechává pokožku rozzářenou a dokonale čistou.

Posílená a vyčištěná pleť

Tea tree olej je po právu jednou z nejoblíbenějších složek kosmetiky. Je doslova záchranou pro problematickou pleť díky svým antibakteriálním a antiseptickým vlastnostem. Tea tree brání množení bakterií způsobujících akné, a tím předchází vzniku nedokonalostí. Krém je díky tea tree rovněž vhodný na pokožku postiženou ekzémem či lupénkou.

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: problematická pleť a akné, smíšená pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Specifická označení: oblast Mrtvého moře

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Specifická označení: oblast Mrtvého moře

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?