Lavera Krém dětský proti opruzeninám, Baby Kinder Neutral 50 ml

Lavera Krém dětský proti opruzeninám, Baby Kinder Neutral 50 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dětský krém s pupalkovým olejem a zinkem okamžitě zklidňuje podrážděnou a citlivou pokožku na opruzených místech. Rostlinný vosk vytvoří na pleti ochrannou vrstvu, chrání před opětovným podrážděním.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Dětský krém Baby Kinder Neutral Lavera s pupalkovým olejem a zinkem okamžitě zklidňuje podrážděnou a citlivou dětskou pokožku s opruzeninami. Rostlinný vosk vytvoří na pleti ochrannou vrstvu, která chrání před opětovným podrážděním. 

Zinek absorbuje přebytečnou vlhkost, které je dětská pokožka v oblasti plenek zvýšeně vystavovaná. Svým protizánětlivým a lehce dezinfekčním účinkem eliminuje výskyt kvasinek a bakterií, jež jsou často za vznik opruzenin zodpovědné. Napomáhá urychlovat hojení již vzniklých opruzenin a zklidňuje pocity svědění a pálení.

Pupalkový olej pomáhá navracet suché dehydratované pokožce ztracenou odolnost. Zklidňuje podráždění, zmírňuje začervenání a pomáhá předcházet dalším alergickým reakcím. Bambucké máslo hydratuje, vyživuje a obnovuje ochranný kožní hydrolipidový film, který pokožku chrání před mechanickým poškozením, ke kterému u dětské pleti dochází právě třením plenky o její povrch.

Proti opruzeninám

Dětský krém Lavera Baby Kinder Neutral je naprostou nezbytností pro čerstvé maminky, které chtějí zabránit nepříjemnému opruzení dětské pokožky. Pokožka miminek je velice citlivá ke všem vnějším vlivům a často dochází k jejímu podráždění, ať už vlivem tření pokožky o plenky či přítomností bakterií či kvasinek, na které dětská kůže reaguje přecitlivěle.

Účinná ochrana

Tento dětský krém proti opruzeninám vytváří na pokožce neviditelný ochranný film, který brání vzniku opruzenin a podráždění pokožky. Zároveň pomáhá i v případě opruzenin již vzniklých, kdy pokožku velice rychle zklidňuje, zmírňuje zarudnutí a brání vzniku pupínků. Díky obsahu zinku je navíc přirozeně antibakteriální a brání množení mikroorganismů.

Zklidněná pokožka

Zinek má navíc také protizánětlivé účinky a dokáže účinně absorbovat přebytečnou vlhkost, čímž chrání proti zapaření pokožky. Pupalkový olej pak nejen, že pokožku zvláčňuje, ale zároveň má silné zklidňující účinky. Pupalkový olej je cenným pomocníkem nejen pro velice citlivou dětskou pokožku a dokáže ulevit alergicky reagující pleti.

Okamžitá úleva

Nemusíte se bát, že by tento krém proti opruzeninám zatížil organismus vašeho děťátka syntetickými ingrediencemi, konzervanty či umělou parfemací. Krém je velice neutrální a výborně snášený. Olivový olej navíc pokožku zásobuje mastnými kyselinami, čímž pomáhá posílit hydrolipididovou kožní bariéru, a tím i působí proti podráždění.

Použití: Jemně vmasírujte na postižená místa. Aplikaci opakujte dle potřeby.

Tip: Krém mohou použít i dospělí při nárazovém výskytu neurodermitidy tak, že si jím potřou bolavá místa, například podkolenní či loketní jamku.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Baby & Kinder Neutral

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Toto léto bez opruzenin

Vše, co potřebujete pro šťastné a spokojené miminko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Baby & Kinder Neutral

Nenašli jste to pravé? Co tohle?