Lavera Krém hydratační, Basis Sensitive 50 ml

Lavera Krém hydratační, Basis Sensitive 50 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hydratační krém s Aloe vera, výživnými oleji a bambuckým máslem rozmazluje citlivou a dehydratovanou pleť. Bylinné výtažky uklidňují podráždění a napomáhají přirozeným regeneračním procesům.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Hydratační krém Lavera Basis Sensitive s Aloe vera, kvalitními výživnými oleji a bambuckým máslem rozmazluje citlivou a dehydratovanou pleť. Bylinné výtažky uklidňují případné podráždění a napomáhají přirozeným regeneračním procesům. Po použití je pleť krásně zvláčněná a zdravě rozzářená.

Mandlový a jojobový olej v kombinaci s bambuckým máslem pleť vyživují a doplňují jí potřebnou dávku vitaminů a nenasycených mastných kyselin. Zároveň pomáhají obnovovat její ochrannou hydrolipidovou vrstvu, která zamezuje ztrátám vlhkosti a předčasnému stárnutí. Aloe vera má skvělé hydratační schopnosti, působí také mírně antibakteriálně, pleť zklidňuje a napomáhá hojení drobných ranek, oděrek a zánětů. 

Meduňka lékařská uvolňuje podrážděnou a pnoucí pleť. Má antibakteriální účinky, posiluje a osvěžuje unavenou pokožku. Sléz lesní má vysoký obsah antioxidačního vitaminu C a tříslovin. Vitamin C pomáhá prokrvovat a rozjasňovat pokožku, třísloviny mají adstringentní a tonizující účinek. Pomáhají také zvyšovat odolnost pleti.

Hydrolát z šípkové růže je vhodný zejména k ošetření suché a citlivé pleti a jeho regenerační účinky určitě ocení i pleť stárnoucí, které navrací mladistvý a svěží vzhled. Uklidňuje, zmírňuje začervenání a sjednocuje barevný odstín pokožky.

Pro všechny typy pokožky

Pleťový krém Lavera Basis Sensitive je univerzálním krémem, který ocení všechny typy pokožky. Ačkoliv máte pleť suchou nebo třeba mastnější, každá pokožka potřebuje hydrataci. Tento hydratační pleťový krém má zároveň maximálně šetrné složení z přírodních ingrediencí, které snese i velmi citlivá a reaktivní pokožka.

Hloubková hydratace

Tento pleťový krém je zcela prostý přidaných syntetických ingrediencí, neobsahuje umělá barviva, konzervanty či parabeny a je zcela bez parfemace. Nedráždí pokožku, naopak podporuje její přirozenou obranyschopnost a chrání ji proti nepříznivým vnějším vlivům. Pečuje o pleť do hloubky, aniž by ji zatížil či umastil.

Posilující složky

Základ tohoto pleťového krému tvoří sojový olej bohatý na nenasycené mastné kyseliny, vitaminy a antioxidanty. Antioxidanty neutralizují volné radikály a chrání proti jejich potenciálně škodlivému vlivu na pokožku. Mimo jiné tak zpomalují stárnutí pleti a oddalují vznik prvních vrásek. Jojobový olej pak pokožku do hloubky zvláčňuje a poskytuje jí výživu.

Sametově hebká pleť

Bambucké máslo je pak výjimečné svými pečujícími účinky, odstraňuje nepříjemné pnutí pokožky a navrací jí její přirozenou pružnost. Bambucké máslo je velice dobře snášeno i velmi citlivou pokožkou a navíc pomáhá obnovit její přirozenou ochrannou kožní bariéru. Výtažek z Aloe vera má pak opravdu intenzivní hydratační schopnosti a pokožku jemně tonizuje a zklidňuje.

Použití: Malé množství krému naneste na vyčištěnou pleť a lehce rozetřete.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Pleťový krém, prosím

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

výborný hydratační krém / N 25. 4. 2015 17:51

Perfektně hydratuje, rychle se vstřebává, nezanechává pleť ulepenou ani přehnaně zmatněnou, krásně voní, má příjemnou texturu a dá se bez problému použít pod makeup i jako lehčí noční krém :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?