Nobilis Tilia Hydratační krém Nobela 50 ml

Nobilis Tilia Hydratační krém Nobela 50 ml

Nobilis Tilia Hydratační krém Nobela 50 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hydratační krém Nobela poskytuje suché náročné pleti výživu a chrání ji před opětovným podrážděním i vysušením. Obsažené výživné oleje a rostlinné výtažky pokožku hydratují do hloubky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hydratační krém Nobilis Tilia Nobela poskytuje suché náročné pleti potřebnou výživu a zároveň ji chrání před opětovným podrážděním i vysušením. Obsažené výživné oleje a rostlinné výtažky pokožku nejenom hydratují do hloubky, ale také jí dodávají potřebné vitaminy a živiny.

Základ krému je tvořen mandlovým olejem, který pokožku bohatě vyživuje, hydratuje a zároveň ji chrání před známkami předčasného stárnutí díky vysokému obsahu antioxidantů. Mandlový olej je zdrojem vitaminu E, silného antioxidantu, a také množství nenasycených mastných kyselin, které o pokožku pečují a brání její dehydrataci.

Mandlový olej v kombinaci se včelím voskem a mokřadkovým olejem vytvoří na pokožce lehký ochranný film. Ten v pleti nejen uzamkne hydrataci, ale současně ji ochrání před prudkým větrem, mrazem i slunečním zářením. Výživný krém suchou pokožku hydratuje do hloubky a ochrání ji před vznikem nevzhledných suchých šupinek i před začervenáním.

Hydratace pro vaši pokožku

Hydratační krém Nobela od Nobilis Tilia je blahodárným balzámem pro pleť, která vyžaduje více vláhy. Díky přírodním ingrediencím, rostlinným olejům a výtažkům, pomáhá uzamykat hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky, a tím ji chrání nejen před vysušením, ale i podrážděním či zarudnutím. Nobela je krém vhodný na normální až suchou pleť.

Jemná a vyhlazená pleť

Hydratační krém Nobela je skutečně univerzální, je vhodný na večerní i denní použití. Díky své jemné konzistenci se velice snadno roztírá a rychle vstřebává. Je vhodný také pod make-up, který můžete aplikovat takřka ihned. Při použití na noc podporuje přirozené regenerační procesy v pokožce a pomáhá vám probudit se do nového dne se svěží a zářící pokožkou.

Zázračný mandlový olej

Krém vychází z kvalitních přírodních ingrediencí s intenzivními pěstícími účinky. Mandlový olej je velice jemný a je dobře snášen všemi typy pokožky. Má silné zklidňující účinky, zmírňuje podráždění či zarudnutí pleti a zároveň podporuje její hojení a regeneraci. Působí blahodárně i na velmi citlivou pleť, kterou zanechává vláčnou a posílenou.

Dlouhodobá ochrana pro pokožku

Včelí vosk pak pomáhá vytvořit na pokožce prodyšný ochranný mikrofilm, který brání ztrátám vlhkosti, a tím i vysušení pokožky. Díky tomu chrání dlouhodobě i velmi suchou pokožku a zároveň brání podráždění. Mokřadkový olej pak pleť posiluje a zároveň je bohatý na cenné antioxidanty, které chrání proti volným radikálům, a tím i zpomalují stárnutí pokožky.

Použití: Malé množství krému aplikujte na čistou odlíčenou pokožku obličeje ráno a/nebo večer a lehce rozetřete.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?