La Clarée Krém hydratační pleťový, oliv' 50 ml

La Clarée Krém hydratační pleťový, oliv' 50 ml

La Clarée Krém hydratační pleťový, oliv' 50 ml

Značka: La Clarée
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Denní hydratační krém exkluzivními přírodními ingrediencemi a hedvábně jemnou konzistencí dodá vaší pleti všechny potřebné látky a poskytne vám příjemný komfortní pocit dokonale vláčné pleti po celý den. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

La Clarée krém hydratační pleťový posune vaši každodenní péči o pleť na novou úroveň. Pravidelná hydratace pokožky je základem krásné pleti a dodává jí zdravý vzhled. Tento pleťový krém proniká do hlubokých vrstev kůže a podporuje udržení přirozené vlhkosti v jejích buňkách pro dlouhodobý celodenní pocit maximálního komfortu a dokonale vláčné pleti.

Tento hedvábně jemný krém se snadno nanáší a rychle vstřebává bez zatížení pokožky či jejího nadměrného zamaštění. Obsahuje kompozici stvořenou z těch nejlepších rostlinných ingrediencí a přírodních olejů, které poskytují pleti prvotřídní pečující benefity. Cenný makadamový olej napomáhá obnovit přirozenou lipidovou bariéru pokožky a spolu s jojobovým olejem a bambuckým máslem ji dodává hloubkovou výživu.

Olej z citronové kůry a výtažek z čajovníku osvěžují pleť a podporují mikrocirkulaci v kožních kapilárách, čímž navracejí pleti přirozený jas a elasticitu. Spolu s kyselinou hyaluronovou je pleť dokonale hydratovaná a vypnutá. Tento krém má příjemnou nevtíravou vůni a je vhodný jak pro ženy, tak i muže. Vaše pleť bude opět sjednocená, vyhlazená a zářivá.

Použití: Nanášejte ráno na vyčištěnou pokožku obličeje a jemně vmasírujte. Používejte dle potřeby.

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: Z.A. , Les Bastides Blanches , 04220, Sainte Tulle, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: