Lavera Krém hydratační SOFT, Basis Sensitiv 150 ml

Lavera Krém hydratační SOFT, Basis Sensitiv 150 ml

Lavera Krém hydratační SOFT, Basis Sensitiv 150 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Univerzální hydratační krém Basis Sensitive pečuje o pokožku obličeje i celého těla díky výživným olejům a zklidňujícím výtažkům z Aloe vera. Pleť je v jediném kroku vyživena, zjemněna a zklidněna.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Univerzální hydratační krém Lavera Basis Sensitive pečuje o pokožku obličeje i celého těla díky výživnému jojobovému oleji a zklidňujícím výtažkům z Aloe vera. Pleť je tak v jediném kroku vyživena, zjemněna a zklidněna.

Obsažený jojobový olej je bohatý na řadu nenasycených mastných kyselin a také na vitamin E. Ten pokožku intenzivně regeneruje, dodává jí potřebnou výživu a hydrataci. V kombinaci se šťávou z Aloe vera a květovou vodou z damašské růže pokožku zklidňuje a chrání ji před podrážděním i nepříznivými vnějšími vlivy.

Univerzální hydratační krém chrání pokožku celého těla před podrážděním a zároveň jí dodává potřebné živiny. Lehký krém se snadno vstřebává, aniž by na pokožce zanechával nepříjemný lepivý film.

Na obličej a tělo

Pleťový krém SOFT Lavera Basis Sensitive je univerzálním krémem, který ocení všechny typy pokožky. Ačkoliv máte pleť suchou nebo třeba mastnější, každá pokožka potřebuje hydrataci. Tento hydratační pleťový krém můžete používat doslova od hlavy k patě, lze jej použít jak pro péči o pokožku obličeje, tak na celé tělo.

Hloubková hydratace

Tento pleťový hydratační krém je zcela prostý přidaných syntetických ingrediencí, neobsahuje umělá barviva, konzervanty či parabeny a je zcela bez parfemace. Nedráždí pokožku, naopak podporuje její přirozenou obranyschopnost a chrání ji proti nepříznivým vnějším vlivům. Pečuje o pleť do hloubky, aniž by ji zatížil či umastil.

Posilující složky

Základ tohoto pleťového krému tvoří přírodní oleje bohaté na nenasycené mastné kyseliny, které posilují ochrannou kožní bariéru a zabraňují vlhkosti unikat z jejího povrchu. Pokožka tak bude dokonale vláčná a opečovávaná. Jojobový olej pokožku vyživuje a je velice dobře snášen díky tomu, že je ze všech olejů nejvíce podobný přirozenému kožnímu mazu.

Sametově hebká pleť

Výtažek z Aloe vera opravdu intenzivní hydratační schopnosti a pokožku jemně tonizuje a zklidňuje. Zároveň podporuje její hydrataci a zmírňuje nepříjemné pnutí pokožky. Květová voda z damašské růže podporuje regeneraci pokožky, urychluje hojení a zanechává pokožku hedvábně jemnou. Díky neutrální vůni je tento krém vhodný pro celou rodinu.

Použití: Malé množství krému naneste na pokožku obličeje či celého těla a lehkou masáží rozetřete. Používejte podle potřeby kdykoliv během dne.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Typ pleti: normální pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Dokonalá péče o ruce v zimě

Parabeny: ano, nebo nikdy?

Pleťový krém, prosím

Po létě svou pleť rozmazlete

Podle nosa poznáš kosa, podle rukou věk

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ 19. 5. 2019 12:05

Je fajn na tělo. Na suchou pokožku. Dobře se vstřebává.

Průměr / Sabina 29. 1. 2016 21:38

Tenhle krém nijak nenadchl, takový průměr. Rychle se vstřebává a pocit je takový zvláštní. Pro nenáročného člověka ok :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?