La Clarée Krém intenzivní antioxidační, oliv' 50 ml

La Clarée Krém intenzivní antioxidační, oliv' 50 ml

La Clarée Krém intenzivní antioxidační, oliv' 50 ml

Zboží je trvale vyřazeno.

Intenzivní antioxidační krém La Clarée Oliv' hydratuje náročnou pokožku do hloubky, pomáhá proti viditelným známkám stárnutí a chrání pleť před nepříznivými vnějšími vlivy. Krém obsahuje drobné částečky odrážející světlo, které pleť rozzáří, projasní a dodají jí zdravý vzhled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Intenzivní antioxidační krém La Clarée Oliv' hydratuje náročnou pokožku do hloubky, pomáhá proti viditelným známkám stárnutí a chrání pleť před nepříznivými vnějšími vlivy. Krém obsahuje drobné částečky odrážející světlo, které pleť rozzáří, projasní a dodají jí zdravý vzhled.

Díky vysokému obsahu šťávy z aloe vera je antioxidační krém vhodný pro všechny typy pokožky, které zklidňuje a chrání před podrážděním. O hydrataci se postarají výživné oleje, jako je mandlový, jojobový či makadamový. Jejich kombinace zajistí perfektní výživu a hydrataci i pro tu nejnáročnější pokožku.

Antioxidační krém je navíc jedinečný tím, že obsahuje jemné pigmenty přírodního původu, které odrážejí světlo, a tak dodávají všem typům pokožky zdravý a pěstěný vzhled.

Použití: Malé množství krému naneseme na vyčištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Používáme ráno i večer.

Typ pleti: anti age, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Z.A. , Les Bastides Blanches , 04220, Sainte Tulle, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?