Lavera Krém karotkový, Basis Sensitiv 50 ml

Lavera Krém karotkový, Basis Sensitiv 50 ml

Lavera Krém karotkový, Basis Sensitiv 50 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehce tónovaný krém s výtažkem z mrkve dodá vaší pleti svěží vzhled i potřebnou hydrataci. Zároveň ji zvláční, zjemní, zklidní a ochrání před vysušením i předčasným stárnutím.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Karotkový krém Lavera se hodí pro všechny typy pleti. Je přirozené tónovaný, a dodá tak pleti zdravý svěží vzhled. Zároveň zlepšuje její prokrvení, hydratuje ji, vyživuje a chrání před předčasným stárnutím. Složení je plné přírodních olejů a výtažků a nijak pokožku nedráždí. Krém má příjemnou lehkou vůni.

Krém pokožku krásně hydratuje a díky obsahu bambuckého másla a jojobového či mandlového oleje jí nejen poskytne bohatou výživu, ale zároveň ji zvláční, zjemní a ochrání ji před vysušením. Šťáva z Aloe vera a voda z damašské růže v pleti nejen pomohou udržet potřebnou vlhkost, ale zároveň ji v kombinaci s meduňkou, měsíčkem a vilínem zklidňují a chrání před začervenáním. Krém díky obsaženému výtažku z mrkve pleť lehce tónuje, díky čemuž jí dodá svěží vzhled. Vitamin E navíc pokožku obličeje ochrání před předčasnými známkami stárnutí.

Použití: Malé množství krému naneste ráno na očištěnou pleť a jemně vmasírujte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Typ pleti: normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nedoporučuji !!! / Mon. 3. 3. 2014 12:46

Silně nedoporučuji nákup tohoto krému. Tedy rozhodně ne pro použití na obličej, na ruce a nohy je snesitelný. Jak už bylo řečeno níže, krém nejenže netónuje, ale také vytváří nepříjemný film na obličeji (máte pocit jako byste na obličeji měli masku, ten pocit máte neustále celý den, dokud krém z obličeje neodstraníte). Navíc má nepříjemnou vůni (ala indulona) a konzistenci podobnou prošlému výrobku - odděluje se olejnatá složka od té krémové, takže se špatně nanáší.

* / Julie 2. 4. 2013 16:08

Vubec netonuje, ma jen lehce oranzovou barvu a zanechava neprijemny film na obliceji

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?