Lavera Krém lipozomový intenzivní divoká růže, Faces 30 ml

Lavera Krém lipozomový intenzivní divoká růže, Faces 30 ml

Značka: Lavera
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

S obsahem jojoby a plané růže. Lipozomový intenzivní krém Divoká růže má pozitivní vliv na regeneraci Vaší pleti. Olej ze semínek černého rybízu obsahuje vzácnou mastnou kyselinu, která chrání přirozené regenerační procesy pleti. Máslo karité vytváří jemný ochranný film a chrání pleť před negativními vnějšími vlivy. Kvalitní jojobový olej, mučenka (Passiflora Incarnata), vitamín E a přírodní lipoz

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
S obsahem jojoby a plané růže. Lipozomový intenzivní krém Divoká růže má pozitivní vliv na regeneraci Vaší pleti. Olej ze semínek černého rybízu obsahuje vzácnou mastnou kyselinu, která chrání přirozené regenerační procesy pleti. Máslo karité vytváří jemný ochranný film a chrání pleť před negativními vnějšími vlivy. Kvalitní jojobový olej, mučenka (Passiflora Incarnata), vitamín E a přírodní lipozomy poskytují Vaší pokožce koncentrovanou hydratační péči a intenzivní ochranu.

certifikáty: BDIH
vhodné pro: suchou pleť
konzistence: krémová
barva: bílá
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Jemně aplikujte na tvář po vyčištění a tonizování. Vhodný jako denní i noční krém pro intenzivní ochranu kůže. Ideální také v zimním období nebo pro náročnou pleť. Ideální jako podklad pod make-up. Počkejte 15 minut než se krém vstřebá.
produktová řada: FACES
* výrobky mají propracovanější složení a velice příjemnou vůni
* jsou rozděleny do skupin podle typu pleti (suchá - Divoká růže, mastná - Máta, smíšená - Měsíček, citlivá - Aloe vera, stárnoucí - My age)
* je možno je libovolně kombinovat a sestavit si tak Váš individuální systém péče o pleť

INCI: Water (Aqua), Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Oil, Tricaprylin, Alcohol, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrogenated Palm Glycerides, Squalane, Lanolin, Passiflora Incarnata Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Caprylic Capric Triglyceride, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate Citrate, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Lysolecithin, Rosa Damascena Flower Water*, Rosa Canina Fruit Extract*, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Hydrogenated Lecithin, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Myrtus Communis Water*, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water*, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Fragrance (Parfum)**, Citral**, Geraniol**, Citronellol**, Limonene**, Linalool**
*suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství
**přírodní esenciální oleje


země původu značky: Německo
charakteristika značky: Lavera znamená latinsky "pravdivost, opravdovost" a její dosavadní historie od roku 1975 je spjata s Thomasem Haasem, zakladatelem přírodní kosmetiky Lavera. Firma Laverana GmbH začínala jako malý rodinný podnik na jednom statku poblíž Hannoveru a v průběhu doby se změnila ve firmu se stovkou zaměstnanců, která dnes vyrábí kontrolovanou přírodní kosmetiku ve vlastních prostorách v krásné oblasti Deistergebirge. Od samého počátku se firma vyhýbá syntetickým složkám a používá pouze rostlinné suroviny. Středem pozornosti byla vždy stoprocentně šetrná péče o pleť a zachování přírodních zdrojů a ekosystémů. V dnešním věku alergií se na první místo dostala absolutní snášenlivost pokožky. Dnes zahrnuje sortiment lavery jedenáct výrobkových řad, které pokrývají rozmanité oblasti péče o tělo (péči o tvář, tělo, vlasy, zuby a ochranu proti slunci, rovněž i dekorativní kosmetiku).

kontakt na výrobce:
Laverana GmbH & Co. KG
Am Weingarten 4
D-30974 Wennigsen
Germany

webové strány značky:
www.lavera-kosmetika.cz

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?