Nobilis Tilia Mateřídouškový krém 50 ml

Nobilis Tilia Mateřídouškový krém 50 ml

Nobilis Tilia Mateřídouškový krém 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém Marika je určený pro smíšenou, mastnou a zánětlivou pleť. Zjemňuje a udržuje pleť čistou. Obsah přírodních olejů a mateřídoušky působí na pleť antisepticky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Mateřídouškový krém Marika Nobilis Tilia je určený pro smíšenou, mastnou a zánětlivou pleť. Zjemňuje a udržuje pleť čistou. Obsah přírodních olejů a mateřídoušky působí na pleť antisepticky.

Pleťový krém obsahuje zjemňující mandlový olej, který hydratuje a pěstí. Zvyšuje pružnost pokožky a pečuje o její jemnost a hebkost. Lecitin a včelí vosk pokožku chrání před vnějším poškozením. I přes svou lehkost je krém výživný, rychle se vsakuje a je ideální pod make-up.

Obsahuje také éterický olej z mateřídoušky, který dodává velmi autentickou jemnou vůni. Ten působí na uvolnění mysli, bioaktivně čistí pokožku a udržuje póry čisté. Díky svému lehkému ale stále dostatečně výživnému složení je krém vhodný pro smíšenou pleť.

Pro dokonale čistou pleť

Mateřídouškový krém od Nobilis Tilia je vhodný pro všechny typy pleti, ale ocení jej zejména pokožka, mastná, problematická a náchylná k tvorbě pupínků či ucpávání pórů. Mateřídouškový krém Nobilis Tilia dodává pleti vše, co potřebuje, aniž by ji jakkoliv zatížil. Rychle se vstřebává, nezanechává mastný či ulepený pocit a je vhodný rovněž pod make-up. 

Hydratovaná a jemná pokožka

Tento krém s výtažky z mateřídoušky je vhodný na denní i večerní použití a udržuje pokožku dlouhodobě zjemněnou, regenerovanou a komfortně vláčnou. Díky jemné konzistenci se velice snadno roztírá a zanechává pokožku lehce zmatněnou. Optimalizuje produkci kožního mazu, a tím i brání nadměrnému mastění pleti, zejména v oblasti T-zóny. 

Zklidnění a regenerace

Éterický olej z mateřídoušky dodává krému nejen jeho typickou lehce bylinnou vůni, ale zároveň působí svými antiseptickými účinky. Díky tomu brání množení bakterií způsobujících akné a dlouhodobě chrání před vznikem nedokonalostí. Mateřídouška pomáhá hojit již vzniklé pupínky a lecitin spolu se včelím voskem uzamykají hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky. 

Přírodní péče

Základ krému pak tvoří dva rostlinné oleje s mimořádnými vyživujícími schopnostmi. Mandlový olej je jedním z nejlehčích a nejjemnějších olejů a výborně jej snáší jak citlivá, tak problematická pokožka. Má rovněž zklidňující vlastnosti a podporuje regeneraci a hojení pleti. Sojový olej potom dodává pleti výživu a jemnost a pomáhá ji chránit před vnějšími vlivy. 

Použití: Aplikujte na čistou a suchou pleť. Krém můžete používat ráno nebo/i večer.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: mastná pleť, problematická pleť a akné

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Voňavý / Irena 19. 4. 2016 01:04

Krém opravdu krásně voní po mateřídoušce. Příjemná je i konzistence. Na pleti mi žádnou neplechu nenadělal. Škoda toho ne úplně přírodního složení, ale inovace se prý chystá :).

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?