Annemarie Börlind Krém na dekolt, LL Regeneration 50 ml

Annemarie Börlind Krém na dekolt, LL Regeneration 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém s řadou přírodních výtažků a aktivních látek pečuje o citlivou pokožku krku a dekoltu, dodává jí pěstěný vzhled a podporuje její přirozenou regeneraci i mikrocirkulaci krve.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krém na dekolt z řady Annemarie LL Regeneration je na míru ušitý citlivé pokožce krku a dekoltu, na které bývají brzy viditelné známky stárnutí. Má nemastné složení a díky přírodním výtažkům a mnohým aktivním ingrediencím o ni kvalitně pečuje, hydratuje ji a podporuje její přirozenou regeneraci. 

Termální voda dodává citlivé pokožce krku a dekoltu potřebnou dávku hydratace, kterou v ní pomáhá udržet glycerin či přírodní oleje z kukuřice či pšeničných klíčků. Ty pokožku zároveň projasňují a v kombinaci s Aloe vera, měsíčku či chmele ji vyživují, zklidňují a dodávají jí pěstěný vzhled. Přeslička a rozmarýn ji zase tonizují a pomáhají ji čistit.

Krém také působí antibakteriálně a ochrání pleť před nepříjemnými záněty. Obsahuje mnohé aktivní látky, které spolu s přírodními extrakty podporují přirozenou regeneraci pleti a hojení drobných poranění. Zároveň podpoří správnou mikrocirkulaci krve, pevnost a pružnost pleti, a ochrání ji tak před předčasným stárnutím.

Použití: Naneste bohatou vrstvu krému na očištěnou pokožku krku a dekoltu a jemně vmasírujte. Požívejte ideálně na noc.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind LL Regeneration

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Annemarie Börlind – 1. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?