Lavera Krém na nehty posilující, Trend Sensitiv 15 ml

Lavera Krém na nehty posilující, Trend Sensitiv 15 ml

Lavera Krém na nehty posilující, Trend Sensitiv 15 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém s příjemnou ovocnou vůní posiluje křehké a lámavé nehty, zlepšuje jejich růst a kůžičce dodává jemnost a chrání ji před vznikem záděr.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Posilující krém na nehty z řady Lavera Pastel Notes představuje intenzivní péči s arganovým či pupalkovým olejem, přírodními másly a řadou cenných rostlinných extraktů. Poskytuje potřebnou výživu nehtové kůžičce, dodává jí hebkost a předchází vzniku záděr. Zároveň posiluje lámavé, třepivé a křehké nehty a celkově posiluje jejich růst. Krém má lehkou texturu a jemnou vůní bobulového ovoce.

Složení s kvalitními přírodními oleji a másly pečuje o nehty i nehtovou kůžičku. Díky bambuckému a kakaovém máslu a výtažku z vinné révy jsou nehty vyživovány a chráněny před lámáním či třepením. O kůžičku kolem nehtů se stará především kombinace arganového či pupalkového oleje, která ji spolu s glycerinem pečlivě vyživuje, regeneruje, hojí a chrání před dalším vznikem záděr a prasklinek. Kokosový či mangový extrakt pak dodává vláhu a jemnost i hodně vysušené pokožce.

Použití: Malé množství krému nanášejte dle potřeby na nehty a okolní kůžičku. Dobře vmasírujte, aby se textura zcela vstřebala. Pravidelnou masáží prokrvíte nehtové lůžko, a posílíte ta správný růst nehtů.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Pastel Notes

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?