Urtekram Krém na nohy aloe vera 100 ml

Urtekram Krém na nohy aloe vera 100 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
205
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks

Krém na nohy s Aloe vera se intenzivně stará o pokožku nohou, vyživuje ji a současně eliminuje pocení a chodidla osvěžuje. Bylinné výtažky a esenciální oleje mírní pocení a minimalizují zápach.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krém na nohy Urtekram s Aloe vera se intenzivně stará o pokožku nohou, vyživuje ji a současně eliminuje nadměrné pocení a chodidla osvěžuje. Složení bohaté na rostlinná másla suchou pokožku změkčuje a chrání ji před praskáním, zatímco bylinné výtažky a esenciální oleje eliminují pocení a minimalizují zápach.

Krém na nohy s výtažky z Aloe vera o chodidla pečuje a zanechává je jemné díky kombinaci bambuckého másla a mandlového oleje, které kůži na nohou změkčují a vyživují. O nižší pocení chodidel a eliminaci zápachu se postará kombinace rozmarýnového oleje, mentolu a kukuřičného škrobu. Tyto účinné látky působí antisepticky a eliminují výskyt bakterií, čímž výrazně omezují zápach, zatímco kukuřičný škrob mírní zvýšenou potivost nohou. Esenciální oleje nohy také příjemně osvěží a povzbudí.

Intenzivní péče

Na pravidelné používání krémů na ruce už jsme si nějak zvykli, ale na nohy často zapomínáme, přesto i ony si zaslouží intenzivní péči. Pokožka nohou je tlustší, než kdekoliv jinde na těle, a je proto zvýšeně náchylná k vysušení a následnému tvrdnutí, praskání a olupování. Krém na nohy Urtekram pomáhá pokožku nohou opět zvláčňovat a pečuje o její krásu, jemnost a pružnost.

Výživa a hydratace

Krém na nohy, stejně jako většina krémů od Urtekram, obsahuje cenný výtažek z Aloe vera. Aloe vera má intenzivní hydratační účinky a okamžitě pokožku zvláčňuje. Dlouhodobě zmírňuje vysušení pokožky a přináší rychlou úlevu. Aloe vera navíc zklidňuje jakékoliv podráždění, zmírňuje pnutí či zarudnutí pokožky a působí jako blahodárný balzám, který pokožku zabalí a ochrání před popraskáním či vysušením. 

Přírodní složky

Bambucké máslo pak pokožku intenzivně vyživuje a posiluje její ochrannou hydrolipidovou bariéru. Dlouhodobě chrání pokožku před vysušením a má zjemňující účinky. Jemný mandlový olej podporuje regeneraci pokožky a spolu s olivovým olejem zásobuje pokožku antioxidanty. Rozmarýnový olej společně s kukuřičným škrobem a mentholem chrání proti pocení nohou, působí antibakteriálně a udržují nohy svěží. 

Použití: Malé množství krému aplikujte na suchou čistou pokožku nohou a lehce vmasírujte. Používejte pravidelně, nejlépe každý večer.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Aloe Vera

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Cesta ke krásným nožkám do sandálů

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Aloe Vera

Nenašli jste to pravé? Co tohle?