Sportique Krém na nohy 75 ml

Foot Cream

Sportique Krém na nohy 75 ml

Sportique Krém na nohy 75 ml

Foot Cream

Značka: Sportique
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém na nohy regeneruje chodidla i bolavé končetiny, osvěžuje je, mírní bolestivost i otoky. Chrání před vznikem mykóz i jiných kožních problémů a zároveň eliminuje nadměrné pocení chodidel.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krém na nohy Sportique regeneruje chodidla i bolavé končetiny, osvěžuje je, mírní bolestivost i otoky a přináší úlevu. Krém má navíc díky obsahu bylinných extraktů antibakteriální a antimykotické účinky, chrání pokožku před vznikem mykóz i jiných kožních problémů a zároveň eliminuje nadměrné pocení chodidel.

Krém na nohy a chodila má skvělé dezodorační a revitalizační účinky. Obsažené bylinné extrakty a esenciální oleje pokožku chrání, osvěžují a zlepšují její prokrvení. 

Složení krému je navíc obohaceno o bambucké máslo a rostlinné oleje, které suchou pokožku nohou vyživují a zvláčňují, uzamykají potřebnou hydrataci a zanechávají ji příjemně vláčnou. Krém na nohy a chodidla vás příjemně osvěží po dlouhém a namáhavém dni, zmírní bolestivost nohou a odstraní otoky.

Použití: Malé množství krému aplikujte na suchou čistou pokožku nohou a lehce vmasírujte. Používejte podle potřeby nejlépe každý den.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Produktové řady: Sportique Active Body

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Z blogu2

13 letních maličkostí, které můžete udělat pro své nohy

Sportique: Krém na nohy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?