Faran Krém na ruce 75 ml

Faran Krém na ruce 75 ml

Faran Krém na ruce 75 ml

Značka: Faran
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Výživný krém na ruce luxusní izraelské značky Faran dodá namáhané pokožce rukou přirozenou ochranu i před nepříznivým počasím. Rychle se vstřebává a zanechává pokožku vláčnou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Výživný ochranný krém na ruce luxusní izraelské značky Faran dodá namáhané pokožce rukou přirozenou výživu a péči. Díky obsahu másel a pečujících olejů napomáhá pokožce vyrovnat se i s vlivy nepříznivého počasí. Jemné složení se rychle se vstřebává a zanechává pokožku vláčnou a jemnou bez nežádoucího ulepení.

Výživný krém pečuje o ruce silou bambuckého a kakaového másla společně s oleji z oliv, kokosu a jojoby. Toto spojení výživných látek dodává namáhané pokožce množství nenasycených mastných kyselin, vitaminů a antioxidantů, které pleť zjemňují a udržují ji vláčnou a pružnou.

Navíc, kokosový olej společně s esenciálními oleji z rozmarýnu, levandule a citronové trávy působí přirozeně antibakteriálně a léčivě, napomáhá hojení drobných poranění i záděr a chrání pokožku před opětovným poškozením. Výživný krém dodává pokožce rukou množství živin, pleť aktivně zjemňuje a současně brání před dehydratací a popraskáním.

Použití: Krém vtírejte do předem omyté pokožky rukou dokud se nevstřebá.

Dávkování: Baleno v praktickém pumpičkovém dávkovači pro snadnou a pohodlnou aplikaci.

Izraelská firma NatureScent vyrábějící kosmetiku značky Faran byla založena roku 1999. Cílem bylo vyvinout 100% přírodní kosmetiku inspirovanou pouštní přírodou a jedinečným kráterem Ramon, který se nachází na dohled od továrny společnosti. Pro produkty značky Faran je typická jejich vysoká kvalita a unikátní složení.

Produktové řady: Faran Care Line

Výrobce: Nature Scent, Ltd., Har-Ardon 12 , 80600, Mizpe Ramon, Izrael

Z blogu4

Dokonalá péče o ruce v zimě

Faran: Kosmetika z pouště

Po létě svou pleť rozmazlete

Podle nosa poznáš kosa, podle rukou věk

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?