Lavera Krém na ruce, Neutral 50 ml

Lavera Krém na ruce, Neutral 50 ml

Lavera Krém na ruce, Neutral 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém na ruce Neutral pečuje o namáhanou pokožku rukou díky pupalkovému oleji a výživnému bambuckému máslu. Hutný krém vyživí pokožku do hloubky, aniž by na ní zanechal nepříjemný mastný film.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Krém na ruce Lavera Neutral pečuje o namáhanou pokožku rukou díky pupalkovému oleji a výživnému bambuckému máslu. Hutný krém vyživí pokožku do hloubky, aniž by na ní zanechal nepříjemný mastný film.

Bambucké máslo, bohaté na nenasycené mastné kyseliny a množství vitaminů, vyživuje pokožku do hloubky, krásně ji zjemňuje, a tak zabraňuje vzniku suchých mozolů a záděr. Výtažky ze škumpy v kombinaci s olivovým a slunečnicovým olejem pokožku zklidňují, vyživují a zanechávají na ní lehký ochranný film.

Pokožka je tak chráněna před podrážděním agresivními saponáty, chladem i dalšími nepříznivými vnějšími vlivy.

Pro hebkou pokožku

Krém na ruce je nutností do každé kabelky či kosmetické taštičky. Krém na ruce značky Lavera vás oslní svými hydratačními schopnostmi a důkladně pečuje o vaše ruce. Díky šikovnému a skladnému balení můžete krém nosit s sebou v kabelce a nanášet jej kdykoliv během dne. Krém ruce okamžitě hydratuje, avšak nezpůsobí jejich nadměrné umaštění.

Jemný krém

Krém na ruce Lavera obsahuje množství přírodních ingrediencí, které poskytují pokožce rukou potřebnou hydrataci a výživu. Pokožka rukou je velmi exponovaná a často vystavována všem nepříznivým vlivům počasí a vnějším podmínkám. Bambucké pomáhá na pokožce vytvořit ochranný hydrolipidový film, který uzamyká její hydrataci a zároveň efektivně brání vysušování.

Hloubková výživa

Stejně tak bio olivový olej spolu s glycerinem pokožku rukou zvláčňují a navracejí jí její přirozenou pružnost. Mořská sůl je bohatá na minerály, které jsou velice důležité pro kvalitu pokožky a zároveň má mírně dezinfekční účinky. Podporuje prokrvení pokožky, a tím ji i stimuluje. Vitamin E je zároveň silným antioxidantem a zpomaluje stárnutí pokožky.

Neutrální vůně

Tato varianta krému na ruce je zcela bez parfemace, a je tak vhodná pro celou rodinu. Zároveň je určená také pro citlivou pokožku. Neobsahuje syntetická barviva či konzervanty a nezatěžuje pokožku rukou ani nezpůsobuje její podráždění. Pupalkový olej podporuje regeneraci pokožky, má zklidňující účinky a je mocným anti-age bojovníkem.  

Použití: Malé množství krému naneste na suchou čistou pokožku rukou a lehce rozetřete. Aplikujte podle potřeby kdykoliv během dne.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Neutral

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Dokonalá péče o ruce v zimě

Po létě svou pleť rozmazlete

Podle nosa poznáš kosa, podle rukou věk

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?