Inika Organic Krém na ruce s avokádovým olejem 4 ml

Inika Organic Krém na ruce s avokádovým olejem 4 ml

Zboží je trvale vyřazeno.

Extra výživný krém na ruce s rostlinnými oleji a másly v bio kvalitě pro ochranu a zjemnění pokožky. Vhodný pro každodenní použití.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krém na ruce s avokádovým olejem Inika Organic je díky svému bohatému složení extra výživný a vhodný pro každodenní použití, zejména velmi namáhaných a suchých rukou. Jeho výhodou je, že nezanechává nepříjemný mastný či lepivý pocit.

Krém na ruce, který si zamilujete po prvním použití! Luxusní bohatá textura zajistí vašim rukám ochranu před dehydratací a okolními vlivy bez toho aniž by na nich zanechal mastný film. Složení s obsahem avokádového oleje, bohatého na vitamíny A, D a E, poskytne pokožce vašich rukou výživu, hydrataci a výjimečný pocit po každém použití.

Extrakt růže z Jericha působí jako bariéra proti ztrátě vody z pokožky. Tím přispívá ke spomalení stárnutí kůže. Na antioxidanty bohaté kakaové máslo má výrazné emolienční účinky, je perfektní v péči o suchou pokožku.

Inika Organic přinesla revoluční změnu v oblasti přírodního organického make-upu. Má totiž výbornou výdrž s excelentní pigmentací a plně kryje. Certifikovaná organická, veganská a Cruelty Free kosmetika Inika Organic neobsahuje žádné syntetické škodlivé složky.

Použití: Naneste malé množství krému a lehce vmasírujte do pokožky rukou kdykoliv během dne.

Inika Organic přinesla revoluční změnu v oblasti přírodního organického make-upu. Má výbornou výdrž s excelentní pigmentací a plně kryje. Certifikovaná organická, veganská a Cruelty Free kosmetika Inika Organic neobsahuje žádné syntetické škodlivé složky.

Typy pokožky: citlivá pokožka, dehydratovaná pokožka, ekzematická pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Užití: vnější

Výrobce: Inika Organic, U Kanálky 1559/5 , 120 00, Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?