Lavera Krém ochranný, Basis Sensitiv 50 ml

Lavera Krém ochranný, Basis Sensitiv 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ochranný krém Basis Sensitiv s jojobou a bambuckým máslem poskytuje pokožce vyživující a regenerační péči. Výtažky z echinacei a lipového květu pleť zklidňují a chrání před dalším podrážděním.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Ochranný krém Lavera Basis Sensitiv s jojobou a bambuckým máslem poskytuje pokožce vyživující a regenerační péči. Organické výtažky z echinacei a lipového květu pleť posilují a chrání před podrážděním. Krém je díky svému výživnému složení a hutné krémové konzistenci vhodný jako intenzivní ochrana v zimních měsících a také pro velmi suchou pleť.

Obsažený mandlový olej dodává pleti hebkost a mírní podráždění. Bio jojobový olej je charakteristický svým unikátním složením, které je velmi podobné kožnímu mazu. Je tak pro pokožku velice přirozený a dobře se vstřebává. Díky tomu je schopný vyživovat opravdu do hloubky. Bambucké máslo pleť pořádně promastí a zvláční. Pomáhá také obnovovat přirozený ochranný kožní hydrolipidový film, který pokožku chrání před ztrátou vlhkosti a také poškozením nepříznivými povětrnostními vlivy.

Výtažek z echinacei napomáhá urychlovat hojení špatně se hojících ranek, prasklinek a loupající se kůže. Stimuluje buněčnou imunitu a přirozeně tak aktivuje ochrannou funkci pokožky. Extrakt z lipových lístků pleť uvolňuje od nepříjemného pnutí a zklidňuje podráždění a začervenání.

Vydatný krém

Ochranný krém Lavera Basis Sensitiv je skvělou volbou pro pokožku, která přecitlivěle reaguje na podněty z okolí a potřebuje extra ochranu před poškozením. Tento krém vytvoří na pleti neviditelný film, který brání nepříznivým vnějším vlivům, aby pokožku vysušovaly, poškozovaly či způsobovaly její podráždění. Zároveň ale neucpává póry a nenapomáhá tvorbě pupínků.

Podpora obranyschopnosti

Pleťový krém Lavera obsahuje množství přírodních ingrediencí, které posilují přirozenou obranyschopnost pokožky a snižují její přecitlivělost. Mandlový olej, který je vůbec nejjemnější ze všech olejů, dodává pokožce hloubkovou výživu a pomáhá uzamykat hydrataci v pokožce, zároveň je však nedráždivý a skvěle ho snášejí všechny typy pokožky.

Výživa a zjemnění

Bambucké máslo pak intenzivně zvláčňuje pokožku, dodává jí mastné kyseliny a rovněž množství vitaminů a stopových prvků. Podporuje přirozenou ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, čímž dlouhodobě zabraňuje vlhkosti unikat z pokožky. Jojobový olej má zjemňující účinky a zanechává pleť sametově hebkou a komfortně hydratovanou po celý den. 

Zklidněná a zářivá pleť

Tento ochranný krém rovněž obsahuje výtažek z echinacey, který dokáže posilovat regenerační procesy v pleti, a tím urychluje hojení drobných ranek, nerovností po pupíncích a dalších nedokonalostí. Extrakt z listů lípy pokožku jemně tonizuje, zklidňuje jakékoliv podráždění a zmírňuje zarudnutí pokožky. Pokožka tak bude dokonale klidná a zvláčněná. 

Použití: Aplikujte v tenké vrstvě na vyčištěnou pleť

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

Jak připravit pleť na zimu

Pleťový krém, prosím

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?