ESI Krém proti stárnutí Aloe Vera, Aloe Dermal 50 ml

ESI Krém proti stárnutí Aloe Vera, Aloe Dermal 50 ml

ESI Krém proti stárnutí Aloe Vera, Aloe Dermal 50 ml

Značka: ESI
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém proti stárnutí Aloe Dermal pečuje o potřeby zralé pokožky díky obsahu rostlinných výtažků a olejů. Pokožku vyživuje do hloubky, zjemňuje její texturu a chrání před vznikem vrásek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krém proti stárnutí ESI Aloe Dermal pečuje o potřeby náročné zralé pokožky díky obsahu rostlinných výtažků a olejů. Pokožku nejen vyživuje do hloubky, ale také zjemňuje její texturu, posiluje ji a chrání před vznikem vrásek. Vzhledem k lehké nemastné konzistenci je krém vhodný pro ošetření všech typů pleti.

Krém pečuje o zralou pleť díky vysokému podílu bambuckého másla. To je bohaté na množství nenasycených mastných kyselin, vitaminů a antioxidantů, které proniknou do hlubších vrstev a o pokožku aktivně pečují. Navíc antioxidanty pleť posilují a chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy, a tím pádem i před známkami stárnutí.

O náročné potřeby zralé pleti se taktéž stará kyselina hyaluronová, která v pokožce uzamyká potřebnou hydrataci i živiny, a intenzivně tak pleť chrání před poškozením i ztrátou elasticity. Bohaté složení krému pokožku skvěle vyživuje a pečuje o ni a zároveň je natolik lehké, že pleť zbytečně nezatěžuje a neucpává.

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku celého obličeje a lehce rozetřete.

Italská značka ESI využívá ve svých výrobcích léčivou sílu aloe vera, k nimž jako první získala certifikát IASC. Šťávy z aloe vera mají ochrannou známku Certiquality.

Produktové řady: ESI Aloe Dermal

Typ pleti: anti age

Výrobce: ESI s.p.a., Via delle Industrie 1 , 17012, Albissola Marina, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?