Nobilis Tilia Růžový krém Rosa Canina 100 ml

Nobilis Tilia Růžový krém Rosa Canina 100 ml

Nobilis Tilia Růžový krém Rosa Canina 100 ml

(2 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký krém Rosa Canina pečuje o zralou suchou pokožku díky obsahu rostlinných výtažků a olejů. Ty dodávají pokožce potřebnou hydrataci a zároveň eliminují vznik vrásek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Lehký krém Nobilis Tilia Rosa Canina pečuje o zralou suchou pokožku díky obsahu rostlinných výtažků a olejů. Ty dodávají pokožce potřebnou hydrataci a zároveň ji zjemňují, posilují a navrací ztracenou vitalitu a elasticitu. Krém má báječnou jemnou vůni díky růžové vodě, která uzamyká v pleti tolik potřebnou hydrataci a chrání ji před vznikem podráždění.

Základ krému tvoří voda z damašské růže, která pokožku zklidňuje, zjemňuje a hydratuje. Mírní otoky, začervenání a dodává pleti zdravý pěstěný vzhled. Růžová voda v kombinaci s mandlovým a jojobovým olejem o suchou náročnou pleť pečují, dodávají jí potřebné živiny a vitaminy a uzamykají v pokožce tolik potřebnou hydrataci.

Díky jedinečné kombinaci růžové vody a pečujících olejů je o zralou pleť bohatě postaráno. Růže pleť zjemňuje a zklidňuje, zatímco oleje dodávají výživu a pokožku posilují. Navíc, příjemná květinová vůně krému vás příjemně naladí, uklidní a zpříjemní ranní vstávání.

Intenzivní péče

Pečující krém Rosa Canina od Nobilis Tilia je určen zejména pro pokožku suchou, citlivou, náročnou a namáhanou. Výborně vyhovuje také zralé pleti a pomáhá zpomalovat procesy stárnutí v pleti.  Díky kvalitním přírodním ingrediencím a rostlinným olejům krém dodává pokožce intenzivní péči, podporuje hydrataci pleti a zanechává ji vláčnou a rozzářenou.

Vyživená a vypnutá pokožka

Tento krém je vhodný na denní i večerní použití a podporuje regenerační procesy v pleti. Ačkoliv poskytuje vydatnou péči, tak se velmi dobře roztírá, není pocitově hutný a nezanechává po nanesení mastný povlak. Rychle se vstřebává a je vhodný rovněž pod make-up. Navíc vám zpříjemní den díky výjimečné vůni růží, která působí zklidňujícími účinky na psychiku.

Zklidnění a boj proti vráskám

Základní ingrediencí krému je květová voda z růže damascénské, která má silné zklidňující a tonizující účinky. Květová voda z růže podporuje regeneraci a pokožku revitalizuje pro mladistvý vzhled. Mandlový olej pak tyto účinky podporuje, zmírňuje jakékoliv podráždění a zároveň pomáhá uzamykat vlhkost v hlubokých vrstvách pokožky.

Posílená pokožka

Jojobový olej pak pokožku zvláčňuje a díky své podobnosti s přirozeným kožním mazem ji nezatěžuje, naopak má skvělé vyrovnávací účinky. Růžový olej báječně působí na suchou pleť a zároveň bojuje proti stárnutí pokožky. Krém Rosa Canina pleť lehce vypíná, dodává jí všechny potřebné pěstící látky a zanechává jí revitalizovanou a komfortně opečovávanou.

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno a/nebo večer na odlíčenou pokožku obličeje. Lehce rozetřete a nechte vstřebat.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?