Les Fleurs de Bach Krém s Bachovými esencemi první pomoc 50 ml

Les Fleurs de Bach Krém s Bachovými esencemi první pomoc 50 ml

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém zklidňuje podrážděnou pokožku a ulevuje od bolesti při drobných poraněních - štípnutí, říznutí, popálení, při kožních nedokonalostech, po holení. Vhodný pro děti i dospělé, není návykový. certifikáty: COSMEBIOkonzistence: krémovábarva: bílábalení: plastový obalpoužití: Vmasírujte do pokožky v místě poranění. Jen pro vnější užití. složení: Aqua, Butyrospermum parkii, Palm oil, Prunus amygdalus

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Krém zklidňuje podrážděnou pokožku a ulevuje od bolesti při drobných poraněních - štípnutí, říznutí, popálení, při kožních nedokonalostech, po holení. Vhodný pro děti i dospělé, není návykový.

certifikáty: COSMEBIO
konzistence: krémová
barva: bílá
balení: plastový obal

použití: Vmasírujte do pokožky v místě poranění. Jen pro vnější užití.
složení: Aqua, Butyrospermum parkii, Palm oil, Prunus amygdalus dulcis, Caprylyl, Xanthan gum, Rosmarinus essential oil, Juniperus essential oil, Thymus essential oil, Tocopheryl acétate, Sorbic acid

země původu značky: Francie
charakteristika značky: Francouzská společnost Les Fleurs de Bach navazuje na poslání a doporučení Dr. Bacha nechat působit Bachovy květy na člověka jako na celek ze všech stran. Vyrábí a nabízí unikátní komplex produktů pro harmonii těla, duše i mysli. V souladu s posláním věhlasného Dr. Edwarda Bacha pomoci co největšímu počtu lidí nabízí kvalitní výrobky zhotovené přísně podle originální receptury dr. Bacha a certifikované originální metodou výroby podle dr. Bacha. Prezident a zakladatel společnosti Les Fleurs de Bach, Gérard Wolf, je mezinárodním odborníkem Bachových květových esencí. Zaměřuje se na odbornou výrobu a distribuci květových esencí z celého světa více jak 20 let. Je uznávaný a renomovaný konzultant, který publikoval mnoho knih o bachových esencích. Osobně garantuje kvalitu produktů v přísném souladu s originální bachovou metodou. Ze všech aktivit se společnost nejvíce zaměřuje na výrobu a vývoj produktů. Produkty jsou připravované v BIO kvalitě a uchovávané v BIO brandy. Esence jsou získávány z planých rostlin, sbíraných za plného květu ve slunných dnech a na místech kontrolovaných ECOCERTem.

kontakt na výrobce:
Fleurs Essences et Harmonie
53, rue des batignolles
75017 Paris
France

webové strány značky:
www.bachova-terapie.cz

Francouzská společnost Les Fleurs de Bach navazuje na poslání a doporučení Dr. Bacha a nabízí komplex produktů pro harmonii těla, duši i mysli. Ty jsou vyrobeny v BIO kvalitě z kvalitního brandy a rostlin sbíraných za plného květu na slunných místech.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Užití: vnější

Výrobce: Fleurs Essences et Harmonie, 53 rue des Batignolles , 75017, Paříž, Francie

Z blogu3

7 smrtelných hříchů a jak se s nimi vypořádat pomocí Bachovy květové terapie

7 smrtelných hříchů: 2. část

Bachovy esence

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?