Diochi Krém Venisfér 50 ml

Diochi Krém Venisfér 50 ml

Diochi Krém Venisfér 50 ml

Značka: Diochi
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Venisfér krém má široké spektrum účinků na pokožku. Je vhodný pro masáže, regeneraci kůže a relaxaci. Obsahuje pečlivě vybraný komplex bylin, vzácné rostlinné oleje a aktivní kyslík.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bioinformační krém Venisfér Diochi má široké spektrum účinků na pokožku. Je vhodný pro regeneraci, masáže a relaxaci kůže. Obsahuje pečlivě vybraný komplex bylin, vzácné rostlinné oleje a aktivní kyslík. Krém pleť maximálně hydratuje. Taktéž je v něm obsaženo velké množství polysacharidů a ceramidů, které pečují o pokožku.

Přírodní výtažky z Aloe vera a měsíčku lékařského urychlují regeneraci pokožky. Právě měsíček také pomáhá lepšímu hojení ran. Kaštan koňský působí příznivě nejen na pokožku, ale i na cévní systém. Krém dále obsahuje ionizovaný jojobový a makadamiový olej. Díky obohacení aktivním kyslíkem mají tyto oleje schopnost výrazně zlepšovat regenerační funkci pokožky, prokrvují ji a detoxikují. Ve výsledku kůže lépe dýchá a má krásně zdravý a prozářený odstín.

Krém Venisfér je v ajurvédě označován jako krém "zraněných duší". Ovlivňuje totiž srdeční a komunikační energetické čakry. Svými širokospektrálními účinky skrz kůži působí na organismus harmonizačně. Je vhodný pro ošetření pokožky celého těla. Působí aromaterapeuticky na smysly a uklidňuje rozbouřenou mysl.

Použití: Naneste na pokožku a zlehka vklepejte nebo spojte aplikaci krému s příjemnou masáží.

Receptury Diochi vycházejí z praktických zkušeností v použití jednotlivých složek v alternativní medicíně i z poznatků moderních výzkumů. Velmi důležitou součástí Diochi filozofie je bioinformační terapie společně s dalšími alternativními způsoby léčby, jako je fytoterapie. 

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, suchá pleť

Typy pokožky: citlivá pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Užití: vnější

Výrobce: DIOCHI spol.s.r.o., Weilova 2/1144 , 102 00, Praha 10, Česká republika

Z blogu2

Čakry a hormonální žlázy

Neinvazivní holistická léčba křečových žil

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?