Logona Krém vitamínový, karotka 40 ml

Logona Krém vitamínový, karotka 40 ml

Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE
Certifikát BDIHCertifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní tónovací krém je ideální náhražkou make-upu. Dodává pleti barvu, zatímco výživné složení pečuje o pleť, dodává jí vitaminy a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy po celý den.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní vitaminový tónovací krém Logona je ideální náhražkou make-upu. Dodává pleti zdravou barvu a lehce maskuje nedokonalosti. Výživné složení pečuje o pleť, dodává jí živiny a chrání ji před nepříznivým okolním prostředím celý den.

Kombinace bohatých rostlinných olejů a extraktů dodá pleti vlhkost a jemnou péči. Výživné kakaové máslo pokožku chrání po celý den. Přírodní vitamín E a provitamin A podporují obranyschopnost pleti před nepříznivými vlivy prostředí, které způsobují její předčasné stárnutí. Mix rostlinných olejů, mandlového, olivového, jojobového, a Aloe vera hydratuje a podporuje regeneraci.

Vitaminový krém Bio Karotka Logona je ideální pro každodenní ranní použití. Jemně tónuje a dodává pleti zdravou barvu. Nezatěžuje pleť jako běžný make-up, neobsahuje minerální olej, parafín, parabeny ani další umělé konzervační a parfemační látky.

Použití: Naneste v tenké vrstvě rovnoměrně na očištěnou pleť. Přechody u vlasových kořínků a na bradě vyrovnejte konečky prstů.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Produktové řady: Logona Face Care

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Z blogu1

Parabeny: ano, nebo nikdy?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?