Annemarie Börlind Krémová maska na citlivou pleť 75 ml

Annemarie Börlind Krémová maska na citlivou pleť 75 ml

(1 hodn.)
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Maska s výtažky z červeného rybízu či magnólie a řadou rostlinných olejů zklidňuje napjatou pleť, snižuje zarudnutí a pomáhá pleti navracet přirozenou rovnováhu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Krémová maska na citlivou pleť Annemarie Börlind obsahuje vyvážený podíl rostlinných olejů a přírodních výtažků, které spolu s dalšími účinnými látkami intenzivně pečují o pleť, zklidňují ji a zjemňují. Maska zároveň podporuje přirozené ochranné mechanismy pleti, aby předešla jejímu dalšímu podráždění a zarudnutí.

Komplex výtažků z černého rybízu a dalších účinných látek má výborné zklidňující účinky, snižuje zarudnutí pleti a pomáhá odstranit nepříjemné pnutí. Zároveň podporuje přirozené funkce pleti a navrací rovnováhu, čímž pomáhá předcházet jejímu dalšímu podráždění. Maska je také bohatá na oleje z jojoby a mokřadky a bambucké máslo, které spolu s magnólií, rozmarýnou a dalšími výtažky podporují hydrataci pleti, posilují její elasticitu a krásně ji zjemňují a změkčují.

Použití: Masku naneste v tenké vrstvě na pečlivě vyčištěnou pleť a nechte působit 10-15 minut. Poté masku do pleti jemně vmasírujte, zcela se vstřebá.

Tip: Masku používejte 1-2krát do týdne.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: citlivá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Annemarie Börlind – 2. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Rituál / Mo-nika 1. 11. 2017 18:58

To je pro intenzivní péči o citlivou pleť skutečný rituál, maska krásně voní. Nejen snižuje podráždění citlivé pleti, ale pomáhá zlepšit její stav, ráno je krásně jemná a vyhlazená.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?