Dado Sens Krémová maska, Regeneration E 50 ml

Dado Sens Krémová maska, Regeneration E 50 ml

Dado Sens Krémová maska, Regeneration E 50 ml

Značka: Dado Sens
Certifikáty: FSC, ECO CONTROL, CSE
Certifikát FSCCertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krémová maska ​​dodává pleti potřebnou hydrataci, čímž zmírňuje vrásky. Pokožku zklidňuje, dodává jí vlhkost, zanechává ji zářivou a vitální. Vhodná pro alergickou pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krémová maska REGENERATIONE Dado Sens zralou pleť hloubkově čistí, hydratuje, zklidňuje. Díky obsahu Ectoin anti-age komplexu pomáhá redukovat známky předčasného stárnutí a současně posiluje pleti vlastní imunitní systém. Krémová maska je vhodná nejen k péči o zralou pleť, ale ocení ho i pokožka atopická, trpící alergiemi nebo lupénkou.

Obsažený jojobový olej posiluje přirozenou kožní bariéru a uchovává vlhkost v pokožce. Ectoin anti-age komplex spolu s extraktem z jetele působí proti známkám předčasného stárnutí, zatímco extrakt z lékořice předchází podráždění. Krémová maska s obsahem biotinu pomáhá pokožku regenerovat a díky obsahu vitaminů, allantoinu a minerální vody ze Schwarzwaldu udržuje pokožku obličeje svěží a hydratovanou.

Bez obsahu barvicích látek, konzervačních látek, parafinů, silikonů, PEG a surovin živočišného původu.

Německá značka Dado Sens se zaměřuje na různé typy pleti se speciálními potřebami. Produkty obsahují termální vodu získanou z pramene v Černém lese/Schwarzwaldu bohatou na minerály. Značka je držitelem certifikátů ECO CONTROL CSE.

Použití: Jemně naneste na vyčištěný obličej. Vynechte oční partie. Po 10–15 minutách působení jemně vmasírujte. Maska se kompletně odstraní z pokožky. Používejte jednou až dvakrát týdně.

Kosmetická značka Dado Sens se zaměřuje na citlivou pleť se speciálními potřebami.

Produktové řady: Dado Sens Regeneration E

Typ pleti: alergická pleť, anti age, citlivá pleť

Výrobce: DADO-Cosmed GmbH, Lindenstraße 15 , 75365, Calw, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?