Libebit Krémový deodorant pro ženy 90 ml

Libebit Krémový deodorant pro ženy 90 ml

Libebit Krémový deodorant pro ženy 90 ml

(4 hodn.)
Značka: Libebit
Balení:
197
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 5 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, OC DBK > 4 ks

Krémový deodorant s ovocně sladkou vůní ochrání pokožku podpaží před nevítaným zápachem a současně o ni pečuje a chrání před podrážděním.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Krémový deodorant pro ženy Libebit s ovocně sladkou vůní neobsahuje hliník, syntetická barviva ani chemické konzervanty. Má čistě přírodní složení a příjemně krémovou konzistenci, která se na pokožku pohodlně nanáší, nijak ji nezatěžuje a díky bambuckému máslu či kokosového oleje o ni během dne pečuje.

Krémový deodorant bez hliníku či triclosanu představuje výbornou alternativu konvenčních výrobků. Díky jedlé sodě a kukuřičnému škrobu brání rozkladu potu a následnému nepříjemnému pachu. Zároveň o pokožku podpaží pečuje. Kombinace kokosového oleje, kakaového a bambuckého másla chrání citlivou pokožku před začervenáním či svěděním. Deodorant můžete bez obav použít i na pokožku těsně po holení. Éterické oleje z levandule, bergamotu a čajovníku deodorantu dodávají příjemně svěží vůni a zároveň mají antibakteriální účinky.

Libebit je česká značka s přírodní hand-made kosmetikou. V produktech můžete najít ingredience jako je kozí mléko, sůl z Mrtvého moře, aloe vera, konopný olej a zejména kvalitní esenciální oleje.

Použití: Přiměřené množství deodorantu naneste na čistou pokožku podpaží a nechte vstřebat.

Libebit je česká značka s přírodní hand-made kosmetikou. V produktech můžete najít ingredience, jako je kozí mléko, sůl z Mrtvého moře, aloe vera, konopný olej a zejména kvalitní esenciální oleje.

Výrobce: Libebit, Žleb 245 , 664 91, Neslovice,

Podrobné složení produktu

Konzistence: velmi hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Oslaďte si nejen podzim kakaovým máslem

Zdravá česká kosmetika Libebit

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Veronika 21. 1. 2021 16:05

Příjemná vůně, ale bohužel pro mě neúčinný.

/ Bettina 26. 3. 2020 11:44

Hezká vůně, soda mi vůbec nevadí, příjemná konzistence a pocit na pleti

Doporučuji / Eva 30. 3. 2022 14:19

Výborný deodorat, doporučuji. Vydrží celý den a nezanechává skvrny na oblečení.

/ Ľubomíra 31. 5. 2021 00:26

Deodorant príjemne vonia a vydrží, avšak zanecháva žlté škvrny pri potení na oblečení.

/ Andrea 8. 8. 2019 14:24

Opravdu účinný deodorant. Mohu jen doporučit. Jsem při pocení dosti cítit a tento deo je prostě zázrak! Nesmíte být ovšem citlivý na jedlou sodu (sodium bicarbonate), pak se tak do měsíce objeví v podpaží červené sušší svědivé flíčky. Jedlou sodu bohužel výrobci do přírodních deodorantů používají velmi často. BEZ SODY lze od Libebit koupit krémový "balzám po holení pro ženy". Naštěstí česká firma Libebit uvede časem na trh vylepšený tuhý deodorant bez obsahu jedlé sody, což je pro mne nejlepší zpráva tohoto roku v oblasti přírodní kosmetiky.

/ Pavla 9. 2. 2023 08:29

Nejlepší přírodní deodorant, který jsem vyzkoušela. Krásná vůně. Kupuji opakovaně.

tuhý deo / Silvie 3. 12. 2018 11:12

Vůně při přičichnutí přímo k deodorantu mi není až tak sympatická, ale po nanesení do podpaží to není cítit, je to velmi jemná vůně, vydrží až do večera a to já za sebe mohu říci, že se trochu více potím a přesto vydrží. Jeden z mála přírodních tuhých deodorantů, který funguje, alespoň u mě:) Určitě koupím znovu. Jediné mínus, jak již tady bylo psáno, že se nanáší prsty, ale pokud funguje, dá se to překousnout.

Top deodorant / Veronika 30. 7. 2018 12:30

Zatím nejlepší přírodní deodorant, který jsem vyzkoušela. Vydrží celý den a má příjemnou vůni. Jediné mínus je nanášení prstem, ale i na to se dá zvyknout. Vypotřebovala jsem první balení a určitě jsi koupím další.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: velmi hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?