Saloos Bio Levandulová voda 50 ml

Saloos Bio Levandulová voda 50 ml

Saloos Bio Levandulová voda 50 ml

(2 hodn.)
148
133
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Květinová pleťová voda Levandule je přírodním tonikem. Vzniká destilací z čerstvých listů levandule. Tato přírodní pleťová voda je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pro citlivou, dětskou a zralou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Květinová pleťová voda Levandule Saloos je přírodním tonikem. Vzniká destilací z čerstvých listů levandule. Tato přírodní pleťová voda je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pro citlivou, dětskou a zralou. Praktické balení s rozprašovačem usnadňuje používání.

Květinová voda je skvělý multifunkční pomocník. Oceníte ji v létě a během horkých dnů, při pravidelné péči o pleť doma i na cestách. Květinová voda čistí a oživuje, osvěžuje unavenou a zašedlou pleť. Osvěžuje na cestách. Můžete ji využít jako pleťové tonikum, sprej do vlasů nebo zklidňující sprej na podrážděnou pokožku. Je vhodná i pro zklidnění kůže po holení. Při použití na vlasy usnadňuje rozčesávání a dodává svěží nádech. Oživuje účes.

Květinová voda jako tonikum. Aplikujte dvakrát denně na čistou a suchou pleť. Můžete vodu stříkat přímo na pleť nebo nejdříve na vatový tamponek a poté pleť jemně setřít. Pokračujte svým běžným pleťovým krémem nebo olejem. Květinová voda je vhodná i pro použití na make-up, fixuje ho během dne, dodává pleti svěžest a hydrataci. Použití květinové vody každý večer po odlíčení zklidňuje pleť po náročném dni a zachovává její pružnost.

Okamžité osvěžení

Květinovou vodu Saloos oceníte nejen v horkém létě pro okamžité osvěžení, kdy ji stačí aplikovat pomocí jemného rozprašovače přímo na tělo či obličej. Květinová voda vás osvěží i v dlouhém pracovním dni či na cestách, jemně tonizuje pokožku a dá se použít i přes make-up. Praktický rozprašovač usnadňuje používání a aplikuje květinovou vodu v jemné mlze. 

Tonikum, vůně i kondicionér

Květinovou vodu Saloos skutečně využijete na celé tělo. Květinová voda jemně tonizuje pokožku, stahuje póry a pomáhá udržet pleť čistou a vláčnou. Je vhodná pro každodenní péči o pleť a můžete ji využít také pro lepší vstřebávání pleťového oleje. Květinová voda zároveň funguje jako lehká vůně a lze ji použít také na vlasy pro usnadnění rozčesávání. 

Zklidnění pleti

Květinová voda s levandulí je vhodná na všechny typy pleti a lze ji použít i na pokožku citlivou, kterou efektivně zklidňuje a zmírňuje podráždění či zarudnutí. Destilát z levandulových květů má zároveň tonizační a antibakteriální účinky, díky tomu minimalizuje ucpávání pórů a brání vzniku nedokonalostí. Vodu můžete využít i na zklidnění pokožky po holení či po poštípání hmyzem. 

Použití: Nastříkejte z dostatečné vzdálenosti na pokožku. Můžete použít na pleť, pokožku celého těla nebo do vlasů. Nechte vstřebat.

Tip: Květinovou vodu můžete použít jako podklad pro pleťové oleje Saloos. Doporučujeme regenerační pleťové oleje nanášet na vlhkou pleť, lépe se tak vstřebají a hloubkově hydratují. Po vyčistění pleti aplikujte květinovou vodu a na ještě vlhkou pleť naneste několik kapek Regeneračního obličejového oleje Saloos dle vašeho typu pleti. Můžete použít květinovou vodu i olej stejné parfemace nebo naopak kombinovat účinky různých éterických olejů a květinových vod.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Ostatní kategorie: DIY Kosmetika

Typ pleti: alergická pleť, anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Lavandula Angustifolia Flower Water1 (100) , Linalool2
1
Bio
2
Přirozená součást esenciálního oleje
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Aromaterapie pro děti

Esenciální olej Levandule (Lavandula angustifolia)

Jak si poradit s akné přírodní cestou

Levandule - fialový zázrak z Provence

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Problematika éterických olejů v těhotenství

Stálice Saloos

Tonizace: nutnost nejen pro mastnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

*** / Julie 2. 4. 2013 15:53

skvele osvezuje

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Lavandula Angustifolia Flower Water1 (100) , Linalool2
1
Bio
2
Přirozená součást esenciálního oleje
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?