Saloos Květinová voda máta peprná 100 ml

Saloos Květinová voda máta peprná 100 ml

Saloos Květinová voda máta peprná 100 ml

Značka: Saloos
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Květinová pleťová voda Máta peprná je přírodním tonikem. Vzniká destilací z listů máty peprné. Tato přírodní pleťová voda je vhodná především pro mastnou a smíšenou pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Květinová pleťová voda Máta peprná Saloos je přírodním tonikem. Vzniká destilací z listů máty peprné. Tato přírodní pleťová voda je vhodná především pro mastnou a smíšenou pleť.

Květinová voda je skvělý multifunkční pomocník. Oceníte ji v létě a během horkých dnů, při pravidelné péči o pleť doma i na cestách. Mátová květinová voda čistí a oživuje, osvěžuje unavenou a zašedlou pleť. Osvěžuje na cestách. Můžete ji využít jako pleťové tonikum, sprej do vlasů nebo zklidňující sprej na podrážděnou pokožku. Je vhodná i pro zklidnění kůže po holení. Při použití na vlasy usnadňuje rozčesávání a dodává svěží nádech. Oživuje účes.

Květinová voda jako tonikum

Aplikujte dvakrát denně na čistou a suchou pleť. Můžete vodu stříkat přímo na pleť, nebo nejdříve na vatový tamponek a poté pleť jemně setřít. Pokračujte svým běžným pleťovým krémem, nebo olejem. Květinová voda je vhodná i pro použití na make-up, fixuje ho během dne, dodává pleti svěžest a hydrataci. Použití květinové vody každý večer po odlíčení zklidňuje pleť po náročném dni a zachovává její pružnost.

Okamžité osvěžení

Květinovou vodu Saloos oceníte nejen v horkém létě pro okamžité osvěžení, kdy ji stačí aplikovat pomocí jemného rozprašovače přímo na tělo či obličej. Květinová voda vás osvěží i v dlouhém pracovním dni či na cestách, tonizuje pokožku a dá se použít i přes make-up.

Tonikum, vůně i kondicionér

Květinovou vodu Saloos skutečně využijete na celé tělo. Květinová voda jemně tonizuje pokožku, stahuje póry a pomáhá udržet pleť čistou a vláčnou. Je vhodná pro každodenní péči o pleť a můžete ji využít také pro lepší vstřebávání pleťového oleje. Květinová voda zároveň funguje jako lehká vůně na tělo i do bytu a lze ji použít také na vlasy pro usnadnění rozčesávání. 

Pro smíšenou pleť

Květinová voda s mátou peprnou je zázrakem pro pleť náchylnou ke zvýšené produkci kožního mazu či ucpávání pórů. Efektivně dočistí vaši pokožku, pomůže odstranit zbyty nečistot či make-upu a tonizuje a vypíná pokožku. Zároveň podporuje mikrocirkulaci v pokožce, čímž urychluje hojení a regeneraci pleti. Pleť bude po použití dokonale čistá a zklidněná. 

Použití: Nastříkejte z dostatečné vzdálenosti na pokožku. Můžete použít na pleť, pokožku celého těla nebo do vlasů. Nechte vstřebat.

Tip: Květinovou vodu můžete použít jako podklad pro pleťové oleje Saloos. Doporučujeme regenerační pleťové oleje nanášet na vlhkou pleť, lépe se tak vstřebají a hloubkově hydratují. Po vyčistění pleti aplikujte květinovou vodu a na ještě vlhkou pleť naneste několik kapek Regeneračního obličejového oleje Saloos dle vašeho typu pleti. Můžete použít květinovou vodu i olej stejné parfemace, nebo naopak kombinovat účinky různých éterických olejů a květinových vod.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro děti

Máta peprná: voní, hojí, pomáhá

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Jitka 16. 6. 2017 08:45

Osvěžující voda na oživení obličeje ve velkém balení. Vůně příjemná. Květinové vody střídám, tato na léto ideální.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?