Numi Organic Tea Kvetoucí čaj Golden Jasmine 1 ks

Numi Organic Tea Kvetoucí čaj Golden Jasmine 1 ks

Značka: Numi Organic Tea
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bio čaj Numi, kvalitní čaje, 100% přírodní, 100% bio. Jasmínový černý kvetoucí čaj Golden Jasmine je ojedinělá kombinace do zlatava fermentovaného černého čaje a jasmínových okvětních lístků. Po zalití se otevře a uvolní kruh malých květů pro jedinečný pohled. Květinové aroma a chuť čaje podobající se čokoládě dotváří ještě odstín čaje v sienské žluti pro dokonalý zážitek z čaje. složení: Organic

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: 1 ks čajového poupěte v celofánu (bez krabičky), exspirace 9/2014

Bio čaj Numi, kvalitní čaje, 100% přírodní, 100% bio. Jasmínový černý kvetoucí čaj Golden Jasmine je ojedinělá kombinace do zlatava fermentovaného černého čaje a jasmínových okvětních lístků. Po zalití se otevře a uvolní kruh malých květů pro jedinečný pohled. Květinové aroma a chuť čaje podobající se čokoládě dotváří ještě odstín čaje v sienské žluti pro dokonalý zážitek z čaje.

složení: Organic Black Tea

příprava: Zalijte kvetoucí čaj teplou až horkou vodou a nechte louhovat do plného otevření květu 2-3 minuty, toto lze opakovat 2-3x v závislosti na požadované síle chuti čaje. Čas 2. a dalšího louhování není určen rozevřením květu, jelikož již rozevřen je, ale barvou čaje, která by měla být stejná či případně světlejší, než u prvního louhování.
teplota vody pro jednotlivá louhování:
* černý čaj: 1. i následující louhování 100°C

filozofie značky:
Přemýšlíme o krabičce i jejím obsahu
V lednu 2011 bio čaje NumiOrganicTeauvedli na trh obnovenou jedinečnou produktovou řadu v barevném designu. V novém balení Numi ukrývá jen ty nejlepší chutě a nejvyšší kvalitu svých přírodních čajů, které obsahují skutečné ovoce, květiny a koření namísto parfémů a příchutí používaných ve většině konkurenčních produktů.
Oslavujemelidi, planetu a čistý čaj
Výrobci Numi získávají svůj čaj a ingredience ze zahrad farmářů, kteří platí zaměstnancům spravedlivé mzdy, aby jejich rodiny mohly prosperovat. Více než polovina čajů pochází přímo ze zahrad s certifikátem Fair Trade. Zisky z těchto čajových zahrad jsou používány na stavbu nových silnic, na školy, lékařské vybavení a personál, na vařiče, moskytiéry, na školní stipendia, příspěvky v mateřství a životní pojištění farmařících rodin.
Numi se zavázalo minimalizovat dopad na planetu díky promyšlené volbě zdrojů, výrobě a balení. Používají se výhradně přírodní čaje a byliny, 100% rozložitelný papír na obaly sáčků, krabičky jsou z 85% vyrobeny z recyklovaného odpadu, potištěné sojovým inkoustem a bez nepotřebné balicí folie. Spolupracuje pouze s partnery, kteří snižují a kompenzují emise oxidu uhličitého.
Numi míchá nejkvalitnější přírodní čaje a bylinky se stoprocentně pravým ovocem, květinami a kořením. Používají-li se opravdové přísady a nikoliv hořce chutnající čajový prach a drť, tudíž není nutné maskovat ubohou kvalitu čaje „přírodními“ příchutěmi, oleji a vůněmi.Numi nechává přírodu, aby mluvila sama za sebe.
* Poslání Numi
Posláním Numi je stát se nejinovativnější čajovou společností na světě věnující se kvalitě, trvale udržitelným hodnotám a závazku ke svému společenství.
* Vize Numi
Vizí Numi je prostřednictvím jednoduchého umění čaje inspirovat k pohodové mysli, tělu i duchu. Numi pozvedává zážitek z čaje skrze kvalitu jako závazek k životnímu prostředí a celosvětovému společenství. Numi doufá ve výchovu a ovlivnění ostatních ke změně přístupu ke společnosti.
* Chuť Numi
Numi nabízí 26 čajůa teasanů(neboli nečajů bez čajovníku, ale s bylinkami), mnoho kvetoucích čajů, pu-erhů, ledových čajů, sypaných čajů, dárkových balení čajů a konviček a čajových truhliček.
* Proč nové obaly?
Původní obaly kladly důraz na uměleckou stránku a romantiku. Nevypovídaly o kvalitě obsahu ani o dalších hodnotách, které značka Numi vyznává.
Nové obaly lépe vypovídají o kvalitě produktu a filosofii značky Numi. Umělecká stránka je na nich zachována v malovaném pozadí a na fotkách, ale zdůrazňují chuť a skutečné ingredience. Označení příchuti a popis chuti je mnohem výraznější, symboly Fair Trade a 100% bio složení jsou viditelnější. Obsahují příběhy lidí z čajových zahrad. Při jejich výrobě se hledí na ekologickou odpovědnost.
* Biografie zakladatelů a vlastníků
Reem Rahim
Kreativní ředitelka a spoluzakladatelka Numi, dohlíží na identitu značky včetně designu obalů a marketingových prvků.Se svým bratrem sdílí vášeň pro všechny stránky čaje, včetně jeho historie, pěstování. Obvykle řídí ochutnávání čajů. Získala titul inženýra biomedicíny, umělecký diplom v kresbě a malbě na florentském uměleckém Institutu Lorenzo de Medici a titul magistra umění na Univerzitě J.F. Kennedy. Stále tvoří ve svém studiu v Oaklandu v Kalifornii, mluví plynule anglicky, italsky, španělsky a arabsky.
Ahmed Rahim
Mistr v míchání, výkonný ředitel společnosti a spoluzakladatel společnosti Numi přírodní čaje. Než v roce 1999 se svojí sestrou Numi založili, strávil několik let cestováním napříč Evropou jako profesionální filmař a fotograf. Dokonce pomáhal zakládat několik čajoven v Praze. Proniknutí do kultury evropských čajoven v něm vyvolalo hlubokou vášeň pro míchání čaje a následně vyústilo ve vznik jeho vlastních směsí, které se staly charakteristickou produktovou řadou Numi. Ahmed nadále zůstává alchymistou Numi, hledajícím nejexotičtější a nejkvalitnější světové čaje, a míchá je do jedinečných příchutí, které probouzí a inspirují chuťové pohárky. Ahmed mluví plynule anglicky, arabsky, francouzsky, německy a česky. Získal bakalářský titul v oboru Psychologie a divadlo, studoval film a fotografii na univerzitách v New Yorku, Paříži a Praze.

* Historie Numi
1999 – sourozenci Ahmed a ReemRahimovi vytvořili Čaje Numi na 70 metrech čtverečníchv bytě v Oaklandu v Kalifornii. Začali s 28 sáčkovými a sypanými čaji a uvedením čaje Rooibos, Honeybush a Dry Desert Lime na americký trh.
2000 – novým ústředím Numi se stává první patro Ahmedovadomu o výměře 116m2.
2001 – Sourozenci stěhují Numi do prvního velkoskladu poblíž letiště v Oaklandu, jeho výměra již činila 465m2.
2003 – Numipro všechny své čaje získává americký certifikát přírodnosti USDA Organica změní název společnosti na NumiOrganicTea
2004 – Numi rozpoutá bouři uvedením kvetoucího čaje na maloobchodní americký trh a přestěhuje se do skladu o výměře 2.400m2.
2005 - dárkový čajový set BambooFlowering se stává jednou z nejprodávanějších položek na Amazonu. Numi získává několik ocenění za balení a inovace pro kvetoucí čaje.
2008 – Numi představuje novou revoluční kategorii čajů – přírodní pu-erh ve čtyřech příchutích. Časopis Inner City 5000 označí Numi za jednu z nejrychleji rostoucích soukromých společností v Americe. Numi získává americký certifikát přírodnosti USDA Organici pro své kvetoucí čaje.
2011 – Numi uvádí novou řadu bio ledových čajů v lahvích a dává novou tvář všem obalům. Vložením barevné fotografie a vysokým standardem designu chce zvýšit povědomí o opravdovosti ingrediencí.

kontakt na výrobce:
Numi Organic Tea
P.O.Box 20420
Oakland, CA 94620
United States
www.numitea.com

Numi Organic Tea je americká společnost věnující se výrobě čajů. Pyšní se vysokou prestiží díky nejvyšší kvalitě ingrediencí a vynikajícími chutěmi výsledných čajů a čajových směsí. Vizí Numi je pozvednout zážitek z čaje skrze jeho kvalitu a závazek k životnímu prostředí a celosvětovému společenství. Díky promyšlené volbě zdrojů, výrobě a balení minimalizuje společnost dopad na planetu. Krabičky jsou z 85 % vyrobeny z recyklovaného odpadu, potištěny sojovým inkoustem a bez zbytečné balicí folie. Čajové sáčky tvoří pouze 100% rozložitelný papír, který je plně kompostovatelný a vyrobený z materiálu Futurama Natureflex. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Numi Organic Tea, P.O.Box 20420 , CA 94620, Oakland, Spojené Státy Americké

Z blogu4

7 tipů jak vybrat čaj jako dárek

Čajový miniprůvodce

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Zahřejte se čajem

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?