Nobilis Tilia Květová voda levandulová bio

Nobilis Tilia Květová voda levandulová bio 200 ml plast

Nobilis Tilia Květová voda levandulová bio

(9 hodn.)
219
216
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 5 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Levandulová květová voda výborně zklidňuje podrážděnou pokožku, ulevuje od podráždění nebo svědění. Díky jednoduchému složení je tento hydrolát mimořádně jemný a vhodný pro všechny typy pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu14
Hodnocení9
Položit dotaz
Popis produktu

Levandulová květová voda Nobilis Tilia výborně zklidňuje podrážděnou pokožku, ulevuje od podráždění i svědění a dodává pleti zdravý sjednocený vzhled. Díky jednoduchému přírodnímu složení je tento hydrolát mimořádně jemný a vhodný pro ošetření všech typů pleti, včetně té nejcitlivější. Levandule má výborné dezinfekční schopnosti, pleť čistí a chrání před vznikem drobných zánětů, podráždění i kožních onemocnění.

Levandulová voda je výborným pomocníkem pro ošetření podrážděné zarudlé pokožky, kterou osvěžuje, mírní svědění i pálení a ulevuje od bolesti. Díky tomu je vhodná pro ošetření pleti po dlouhém pobytu na prudkém slunci. Levandule má výborné léčivé schopnosti a aktivně napomáhá regeneraci pleti. Je tak vhodná i pro ošetření podrážděné pokožky po holení.

Regenerační účinky levandule jsou prospěšné jak pro mastnou problematickou pleť, kterou harmonizuje a eliminuje výskyt nedokonalostí, tak pro pokožku trpící na lupénku, dermatitidu i jiná kožní onemocnění. Pleť je jemná na pohled i na dotek, pružnější a méně náchylná k začervenání.

Všestranný přípravek

Květová voda Nobilis Tilia Levandule je univerzálním pomocníkem, kterého využijete pro vás i pro celou rodinu. Jedná se o čistý bylinný hydrolát, který pečuje o pokožku celého těla a vyznačuje se širokým spektrem účinků. Díky jednoduchému složení bez přidaných syntetických látek, konzervantů a parfemace je vysoce nedráždivý a vhodný pro všechny typy pokožky, včetně citlivé a dětské.

Zklidnění a regenerace

Levandule je jednou z nejoblíbenějších bylinek, která se vyznačuje nejen krásnou vůní, ale také zajímavými účinky. Především má silné zklidňující vlastnosti, proto květová voda z ní je skvělým přípravkem první pomoci při podráždění kůže. Levandulová květová voda Nobilis Tilia ihned zmírňuje svědění, pálení či nepříjemné pnutí pokožky.

Pro krásnou pokožku

Levandulovou květovou vodu můžete používat na celé tělo doslova od hlavy k patě. Je vhodná i na vysušenou či přecitlivělou pokožku, které přináší zklidnění a úlevu. Při použití na obličej oceníte její přirozené antiseptické a hojivé vlastnosti, díky kterým je výborným tonikem pro všechny typy pokožky, a to včetně té problematické a náchylné k tvorbě akné.

Protizánětlivé účinky

Levandulovou květovou vodu tak můžete používat jako součást každodenní pečující rutiny, je skvělá jako tonikum pro dočištění a osvěžení pokožky či jako podklad pro oleje. Levandule podporuje přirozené regenerační procesy v pleti, a díky tomu urychluje hojení a zanechává pokožku pružnou a zářivou. Její vůně navíc zklidní i vaši mysl.

Použití: Malé množství květové vody aplikujte na pokožku obličeje. Vodu lze použít jako pleťové tonikum, k dočištění pleti, pod olej či krém a také pro osvěžení pleti.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: DIY Kosmetika

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Lavandula Angustifolia Flower Water, Linalool1
1
Přirozená součást esenciálního oleje
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu14

3 × 3 o tonizaci pleti

Aromaterapeutická péče o miminka a děti do 3 let

Aromaterapie a pět elementů - Jaro

Aromaterapie pro těhotné

Esenciální olej Levandule (Lavandula angustifolia)

Hydroláty na vlasy

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak pečovat o pokožku po opalování

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Květové vody na všechno: Tonizují, hojí, dezinfikují

Minimalistický základ přírodní péče o pleť

Odlehčete pokožce na léto

Proč milovat hydroláty?

Tonizace: nutnost nejen pro mastnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Doporučuji / Eliška 2. 5. 2020 17:26

Sice opravdu smrdí, nicméně jsem si po chvíli na tento zápach zvykla. Jinak je to totiž naprosto úžasná voda, která skvěle zklidňuje i hydratuje pokožku. Navíc se složením bez alkoholu.

Osvěžující, zklidňující / Linda 25. 2. 2015 08:23

Velmi příjemná, rostlinná vůně, používám již delší dobu. Zklidňuje pokožku, ulevuje od pálení. V létě je to skvělá věc na osvěžení obličeje i celého těla. Používám i na nohy po holení. Vřele doporučuji.

Levandule? / Karolína 24. 7. 2015 06:40

Za mě velké zklamání. Těšila jsem se na pravou vůni levandule a místo toho voda voní jako žluklý med. Účinky jsou sice dobré, ale kvůli nelibé vůni nemám chuť ani používat. Příště si nekoupím, levandulová voda třeba od Hadka je úplně o něčem jiném - božská vůně levandulového záhonu.

Rozporuplné / Kateřina 11. 4. 2020 21:12

Úžasně zklidňuje, skoro až zázračně, ale ta vůně.....To vlastně není vůně, hrozný zápach. Velká škoda...

Zklidní / Martina 9. 9. 2013 11:22

Sice mi moc nejde pod nos její vůně, ale báječně působí na podrážděnou pokožku. Zklidní zjemní, zmírní pálení po nadměrném pobytu na slunci..

Doporučuju / Monika 19. 9. 2013 13:19

Na pleti je příjemná, osvěží, pomáhá zklidňovat a hojit, vůně mi nikterak nevadí, spíš vyhovuje

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Lavandula Angustifolia Flower Water, Linalool1
1
Přirozená součást esenciálního oleje
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?