SANTE Lak na nehty 06, metallic rose 7 ml

SANTE Lak na nehty 06, metallic rose 7 ml

Značka: SANTE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Odstín - metallic rose 06 (hnědorůžová)Pro dokonale vypadající nehty bez poškození. Rychle schnoucí lak s dlouhotrvajícím efektem ochrany jehož složení nehtům neškodí, ale naopak prospívá. V nabídce jsou laky od velmi světlých nenápadných odstínů až po výrazné syté až křiklavé tóny. Paleta barev je přizpůsobena barvám rtěnek Santé. Tato řada je, jak napovídá již název METALLIC, určena pro ženy, kt

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Odstín - metallic rose 06 (hnědorůžová)
Pro dokonale vypadající nehty bez poškození. Rychle schnoucí lak s dlouhotrvajícím efektem ochrany jehož složení nehtům neškodí, ale naopak prospívá. V nabídce jsou laky od velmi světlých nenápadných odstínů až po výrazné syté až křiklavé tóny. Paleta barev je přizpůsobena barvám rtěnek Santé. Tato řada je, jak napovídá již název METALLIC, určena pro ženy, které chtějí pevný až kovový vzhled svých nehtů.

certifikáty:
vhodné pro: péči o nehty a jejich lakování
konzistence: hutná gelová
barva: hnědorůžová
balení: skleněný obal

INCI: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopenthyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Tri Phenyl Phosphate, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, N-Butyl Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Styrene/ Acrylates Copolymer, Ethyl Tosylamide, Calcium Aluminum Borosilicate, Mica, Silica, Tin Oxide, [+/- CI 77510, CI 77491, CI 77499, CI 77891, CI 77163, CI 60725, CI 15850, CI 15880, CI 19140]

země původu značky: Kosmetika Santé je vyráběna německou firmou Logona-Kosmetik. Zastupuje vlnu moderní přírodní a velmi dobře snášené kosmetiky určené i pro velmi citlivou a k alergiím náchylnou pokožku. Při výrobě používá pouze přírodní suroviny - rostlinné oleje, tuky, vosky, rostlinné výtažky a květní vody, éterické oleje a aromata z kontrolovaného biologického zemědělství a sběru ve vybraných lokalitách. Zásadně naopak nepoužívá žádné látky se známým alergickým potenciálem ani syntetické konzervační látky. Všechny produkty jsou pravidelně zkoušeny dobrovolníky a jsou nositely certifikátů BDIH a ECOCERT. Santé respektuje potřeby životního prostředí a angažuje se v hnutí pro ochranu zvířat.

kontakt na výrobce:
SANTE Naturkosmetik GmbH
Zur Kräuterwiese
31020 Salzhemmendorf
Germany

webové strány značky:
www.sante-kosmetika.cz


Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: kovová, růžová

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Z blogu1

Ruce a nehty jsou nejlepší vizitka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?