ZAO Lak na nehty 660 Aquamarine 8 ml

ZAO Lak na nehty 660 Aquamarine 8 ml

Značka: ZAO
Certifikáty: PETA
Certifikát PETA
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lak na nehty Aquamarine bez obsahu toxických látek dodá nehtům módní mátový odstín. Navíc je obohacený o pečující složky v podobě bambusového výtažku či křemíku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lak na nehty 660 Aquamarine ZAO svým svěžím mátovým odstínem rozzáří každou ženu. Vašim nehtům dodá moderní a hravý vzhled. Obzvlášť hezky bude vypadat na opálené pleti, se kterou vytvoří hezký kontrast. Lak bude navíc o vaše nehty pečovat díky obsahu bambusového výtažku, křemíku a slunečnicového oleje.

Přírodní laky na nehty ZAO se vyznačují tím, že oproti konvenčním lakům na nehty nevysušují jejich povrch. Jsou zcela bez obsahu toluenu, formaldehydu, xylenu a dalších potenciálně škodlivých ingrediencí. Díky tomu nezatěžují nehty, pokožku a životní prostředí. Laky ani jejich jednotlivé složky nejsou testované na zvířatech.

Velký štěteček pohodlně pokryje nehet, díky čemuž je aplikace laku velice snadná a rychlá. Složení je obohacené o slunečnicový olej, který zabrání vysušení nehtů. Výtažek z bambusu spolu s křemíkem je zase posiluje, dodává jim zdravý lesk a zvyšuje jejich odolnost. Elegantní skleněné balení s dřevěným uzávěrem bude ozdobou vaší koupelny.

Použití: Pro dokonalý výsledek lakujte vždy dvě vrstvy. Naneste nejprve jednu vrstvu, nechte krátce zaschnout a aplikujte druhou vrstvu laku.

ZAO je dekorativní kosmetika pro všechny, kdo nechtějí dělat kompromisy ve složení produktů. ZAO minerální bronzery neobsahují silikony, parabeny či další potenciálně škodlivé syntetické ingredience a naopak obohacují pleť cennými antioxidanty a přírodními složkami.

Barva: tyrkysová

Odstín: světlá

Povrch: lesklá

Výrobce: COSMÉTIKA France SARL, 10 rue Condorcet , 26100, Romans sur Isére, Francie

Z blogu4

Dopisy Ježíškovi 3. díl

Prožijte podzim jako Pařížanka

ZAO: První certifikovaná značka doplnitelného eko-friendly make-upu

ZERO WASTE díl třetí: dekorativní kosmetika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?